Ero välttämätön ja riittäväTarvittavat vs. riittävä

Mistä tiedämme, että tietty lausunto on totta? On kaksi tapaa määritettäessä, että selvitys on totta. Tämä on kautta käyttäen tarpeen tai riittävä menetelmällä. Välttämätön ja riittävä merkitsee, että väite pitää paikkansa joko siksi entisen lausunto tai viimeksi mainitun toteamuksen. Yksi on todistettava tietyn väite olisi tosi, kun taas toinen on noudatettava tiettyä vaatimus sen olevan totta. Välttämätön ja riittävä kahdella eri tavalla toteen, että selvitys on totta. Kun luet edelleen saatat saada sekoittaa ydin tarpeelliset ja riittävät, mutta koska et paheksua sitä huomaat kuinka kaikki, joita tämä artikkeli sanoo järkevää.

Tässä ovat erot näiden kahden välillä. Ehto, joka on välttämätön kertoo, että selvitys olisi osoittautunut sen olevan totta, kun tila, joka on riittävä on ilmoitus siitä, että jos todistettu, voidaan taata olevan totta. Esimerkki välttämätön ehto on 'olet pikkuveljeni.' Sinun täytyy olla nuorempi, uros ja sen on oltava suhteessa, että henkilö, joka sanoo lausuman lauseketta 'olet pikkuveljeni' olla totta. Se on välttämätön edellytys. Jotta se riittävä edellytys, tietäen, että olet nuorempi, olet mies ja olet liittyvät henkilölle sanomalla toteamus tarkoittaa, että 'sinä olet pikkuveljeni' on tosi.

Tämä tarkoittaa välttämätön edellytys, kun otetaan huomioon P, P on välttämätön Q, jos Q ​​osoittaa P. Tätä totesi, P on välttämätön Q. Tämä tarkoittaa Q on toteuduttava siten, että P on myös totta. Ja Q on väärä, jos koskaan P on epätosi. Esimerkiksi, sinun täytyy olla 18 palvella armeijassa, jos et ole vielä 18 voit 't palvella armeijassa, mikä tarkoittaa myös sitä, jos olet armeijassa, se tarkoittaa, että olet 18-vuotias tai yli.

Riittävä ehto toisaalta osoittaa, että jos P on tosi Q on taatusti totta. Tämä tarkoittaa sitä, missä P on tosi riittää Q. olla totta. Esimerkkinä tästä on, että laulaja on riittävä, jolla on suuri ääni. Tämä tarkoittaa, että jos olet laulaja, tästä seuraa, että teillä on suuri ääni.

On myös joitakin tapauksia, joissa P on välttämätön ja riittävä Q. Joskus on olemassa asioita, jotka ovat helposti osoittautuneet tai jo taattu tai on jo annettu pitävän paikkansa (mikä tekee siitä ehto sekä välttämätöntä että riittävää). Käyttämällä tarpeelliset ja riittävät olosuhteet, se on helpompi todistaa lausuntoja.Yhteenveto:

1.

Entinen mainintojen on oltava totta lausuman olla totta riittävä edellytys ja myöhemmin välttämätön edellytys.
2.

Ehdoton edellytys on todistettu seuraavassa lauseessa samalla riittävä edellytys, jos osoittautunut paikkansa, seuraavassa lauseessa seuraavasti olevan totta myös.
3.