Ero J. D. ja LLBJ. D. vs LLB

On olemassa jonkin verran sekaannusta lain astetta aivan erityisesti, että eri nimikkeitä annetaan lain tutkinnon, kuten J. D. LLB ja varatuomari. Ainoa ongelma on, että merkitykset nämä nimikkeet eivät ole aina sama kun yksi verrataan tiettyyn otsikko saman otsikon toisessa valtiossa tai paikkaan. Esimerkiksi J. D. on jo korvannut perinteisen LLB joissakin maissa, kun taas muissa paikoissa J. D. edelleen rinnalla LLB. Joten mitä 's A J. D. ja miten erilainen on se peräisin L.L.B?

Historiallisesti LLB on ensimmäinen laki asteen voi mahdollisesti saada. Se on sama kuin kandidaatti tai Legum Baccalaueus. Tämä on ollut yhteinen otsikko antaa joku, joka on valmistunut tai täydennetty laki kurssin tai standardin laki ohjelma. LLB todella peräisin Englannissa. OTK, joka tunnetaan myös kandidaatti, on yksi jälkeen otetut LLB loppuun.

Useimmissa maissa, joilla on LLB astetta, tämä on käsitelty tieteellinen ohjelma jossa ylimääräisiä koulutuksia tai koulutusyksiköiden ensin tarvitaan laki jatko pystyä asianajajana. Se on perustutkintoa tietenkin suhteessa yleiseen lain ohjelmaa, koska se on alemman korkeakoulututkinnon mutta todellisuudessa se on jo jatko-ohjelma, kuten master-tasoon siinä mielessä, että ennalta korkeakoulutasolla college koulutus tarvitaan yleensä ottamista osaksi LLB .

Kuitenkin järjestelmä on muutettu erityisesti Yhdysvalloissa että 's miksi ensimmäinen aste ansainnut lailla jatko on JD, joka tunnetaan Juris tohtori. Silti yksi on oltava JD myönnettävä, LLM, joka on, jos yksi doesnt 't mitään LLB ansainnut Yhdysvaltojen ulkopuolella Useimmissa maissa edelleen käyttää LLB otsikko vaikka muut lainkäyttöalueilla kuten Filippiineillä on esimerkiksi molemmat.J. D. otetaan yleensä span 3 vuoden Yhdysvalloissa ja Kanadassa, vaikka se on yleisempää entisessä kuin muissa maissa. Se on ensimmäinen aste, joka toimii ensisijaisena valmistautuminen asianajajien Amerikassa. Opinnäytetyö ei ole tarvittavaa varten J. D. Myös se oli vain vuoteen 1997, jolloin tämä aste on ollut saatavilla myös muissa maissa, mutta on olemassa joitakin eroja tai poikkeavia ominaisuuksia omia versioitaan verrattuna alkuperäiseen J. D. Amerikassa.

Siten ansaita J. D. ja LLB on vain asia ottaa samassa määrin mutta tulevat eri riippuen siitä, missä saadaan tutkinto.

Yhteenveto

1. J. D. on yleisempää Yhdysvalloissa, joka ei enää sisältä LLB tutkinto
2. LLB on laajalti tarjotaan monissa muissa laissa harjoitellaan maissa paitsi Yhdysvalloissa