Ero Christian ja SDAChristian vs SDA

On sanottu, että ihmiset, jotka ovat uskonnollisia tai jotka kuulumatta uskonnolliseen lahkoon ovat hyvin säädetty ja onnellisempia kuin ihmiset, jotka eivät ole. He pyrkivät hyväksymään ja reagoida elämän 's ongelmia ja vaikeuksia positiivisella tavalla, koska heidän uskontonsa antaa heille toivoa.

Yksi suurimmista uskontojen on kristinusko ja sen kannattajia kutsutaan kristityiksi. Kristityt ovat ihmiset, jotka seuraavat opetuksia Jeesus Nasaretilaisen. He uskovat, että Jeesus Kristus on Messias ennustivat heprean raamatusta tai Vanha testamentti Raamatun kristittyjen.

Termi 'kristitty' tuli kreikan sanasta 'Christianos', mikä tarkoittaa Kristuksen seuraajia, sanasta Christos tarkoittaa 'voideltua'. Heprean sana Christos tarkoittaa Messias. Sitä käytettiin ensimmäisen viittaamaan Christ 's seuraajia Uudessa Testamentissa kirjan säädökset.

Kristityt uskovat kolminaisuusopin, jotka kuvaavat Jumalaa Isä, Poika ja Pyhä Henki. He uskovat pelastuksen uskon kautta Jeesukseen, hänen historiallinen totuus, inkarnaation, ja seurata Hänen eettisiä mallia.

Kristitty on henkilö, joka on kuullut evankeliumia ja hyväksyy sen viestin, hyväksyy Jeesuksen Kristuksen Herramme ja Vapahtajamme, kastetaan, ja menee kirkkoon säännöllisesti. Hänen odotetaan johtavan ihmisarvoista elämää ja seurata Jeesusta 'opetuksia ja sopivat seurakuntansa' s uskontunnustukset.

On monia oksia tai nimikkeitä kristinuskon, nimittäin; Roomalaiskatolisuus, ortodoksisuus, Non kolminaisuusopin, ja protestanttisuuden, joista seitsemännen päivän adventistien on yksi.

Seitsemännen päivän adventistit eroaa kaikista muista kristilliset sen noudattamista lauantain päivän sapatin. Lauantai on alkuperäisen 7 päivänä juutalaiskristillinen viikolla.SDA kirkko tuli Millerite liikkuvuudesta 1800-luvun puolivälissä, kun Miller ennusti Kristuksen toinen tuleminen on 22 lokakuu 1844 perustuu Daniel 8: 14-16.

Odotettu toinen tuleminen ei tapahdu ja joitakin milleriläiset uskoivat, että se oli raamatuntulkinta passage joka oli virheellinen. He uskoivat, että se ennustanut Kristus 's sisäänmenon kaikkeinpyhimmässä taivaallisen pyhäkön eikä hänen toinen tulossa.

He kuitenkin uskovat Kristukseen 'toinen tulossa ja kuten muutkin kristilliset, he uskovat Trinity ja erehtymättömyys Raamatun. Kirkko edistää uskonnonvapauden ja konservatiivisia periaatteita ja elämäntapa.

Yksi SDA kirkon 'perustajat on Ellen G. White, jonka kirjoitukset pidetään erittäin kirkon. Adventistien hänellä oli profetoimisen lahja ja hän miehitetty keskeinen rooli kirkon. Heillä on vain yksi uskontunnustus: Raamattu ja Raamattu yksin.

He uskovat, että ihmisillä ei ole omaa kuolemattoman sielun ja jumalattomat ei kärsi piina helvetin, mutta tuhotaan pysyvästi ja että ihmiset tuomitaan heidän uskonsa mukaisesti.

Yhteenveto:

1. Kristityt tarkoitetaan kaikkia ihmisiä, jotka uskovat Kristukseen Vapahtaja, kun SDA on kristillinen kirkko.
2. Useimmat kristityt tarkkailla sunnuntaita sapattina, kun SDA tarkkailla lauantaina.
3. Muut kristityt uskovat, että syntiset kärsivät helvettiin, mutta SDA uskovat, että syntiset tuhotaan lopullisesti.