Ero Sorto ja hallintaSorto vs hallinta

Sorto ja hallussapito on kaksi luokitukset demoni vaikutuksesta ja häirinnän kohti ihmisille.

Demons pidetään eräänlaisena pahat henget, jotka voivat vaikuttaa ihmisten monin tavoin. Vaikka on olemassa monia ei-uskovat demoneista ja niiden vaikutukset, monien uskontojen vaatia, että nämä henget voivat vaikuttaa tai aiheuttaa häiriöitä ihmishenkien ja uskonsa.

Demonisissa sorto, demoni ei suoraan hyökätä henkilö, mutta vaikuttaa hänen käyttäytymiseen ja henkilö 's koko elämän. Henkilö demonisen painostuksen alla saattaa epänormaalista tai muutoksia persoonallisuus, asenne, ja tavat. Vaikka demoninen vaikutus, henkilö säilyttää valvoa hänen fyysisen kehon ja mielen.

Toisaalta, demonien hallussa on valtio, jossa demoni saa täyden komennon henkilön 'kehoa. Demoni vie henkilö' kyky käyttää hänen kehonsa tulee, tietoisuus, ja vapautta. Keho hyväksyy persoonallisuus, ääni, ja toimien demoni. Käyttämällä henkilö 's elin, demoni viestii muille ihmisille käyttämällä eri ääni ja tapoja huutaa kirosanoja ja piian.

Demoninen sortoa ja hallussapito tarvitsevat tietyn leveysasteen tai 'hyväksyntää' osaksi ihmisen 'ruumis. Monille uskonnot ja uskonnolliset ihmiset, tottelemattomuus, syntiä, joilla kiusauksia, osallistuvat okkultistisen uskonnon ja uskon puute ovat tärkeimmistä syistä, miksi demoni sortoa ja hallussapito tapahtuu.

Demonic sortoa ja hallussapito voidaan korjata tekemällä parannuksen sekä puhdistus kehon ja sielun. Tehokkain tapa lopettaa demoninen vaikutus on saada takaisin usko ja kiinteytyä uskomus on vahva tahto. Nämä tekijät auttavat taistelemaan demoni ja muita houkutuksia. Manausta, prosessi pakko louhinnan pahan hengen kehosta, on yleensä varattu riivattu ihmisiä. Kuitenkin on vähän todisteita ja tarkkuuden suhteen manausta. Manaaja suorittaa yleensä jäsen papiston.

Mukaan kristittyjä, uskovainen ja Jeesuksen seuraaja voi sorretaan, mutta ei voi hallussa. Tämä käsite perustuu uskoa siihen, että Pyhä Henki (yksi Pyhän Kolminaisuuden) asuu henkilön 's elin sen temppeli. Tämä tekee Christian lahjomaton ja poikkeusta yhteensä demonien hallintaan.

Yhteenveto:1. Demonic sorto ja hallussapito ovat kahta eri tyyppiä demonisen vuorovaikutusta. Molemmat aiheuttavat häirintää ja vaikutus tietyn henkilön.

2. Demonic sorto on määritelty lievä raskaisiin demonista häirintää tai vaikutus. Samalla demoninen hallussaan luonnehditaan täysi esto ja valvonta pahojen henkien yli ihmiskehossa.

3. demonisesta sorrosta, henkilö doesnt 't menettää kyky liikkua ja valvoa hänen elin tai mielessä. Vuonna demoninen hallussaan, toisaalta, demoni vie henkilö' s tahdostaan ​​myös fyysistä ja henkistä kapasiteettia.

4. Demonic sorto on puhtaasti vaikutus tai alistaminen henkilön demoni 's tulee. Tämä voidaan tehdä ehdotuksia tai manipulointia. Toisaalta, demonien hallussa on teko, jossa demoni ohjaa henkilö' s kehon ja mielen. Siksi demonisesta sorrosta, ihmisen tulee isn 't täysin käytössä. Tämä ei ole kyse demonien hallussa.

5. Demonic hallussapito nähdään enemmän sensationalized kuin demonisia sortoa.

6. Sekä demonisesta sorrosta ja hallussapito tapahtuu sisällä henkilö 's elin. Kuitenkin riivattu ihmiset usein kommunikoi muiden ihmisten käyttämällä demoninen ääni ja tavalla.

7. On monia syitä, miksi demonien sortoa ja hallussapito tapahtuu. Suurin syy perustuvat heikko uskossa tottelemattomuudesta uskontoon, ja jotka kuuluvat syntiin.