Ero PhD ja PsyDPhD vs PsyD

Joskus se ei riitä, että opiskelija päättyy kandidaatin 's aste. Päästäkseen tikkaita, yksi tulee suorittaa lisätutkimuksia hänen kenttään. Hankittuaan neljän vuoden kandidaatin 's tutkinto, voi mennä ja saada kahden vuoden Master 's aste.

Mennä ylempänä, voi saada tohtorintutkinto. Jos hän on valmistunut taiteet ja tieteet, hän voi saada filosofian tohtorin tutkinto. Ja jos hän on valmistunut psykologian, hän voi saada psykologian tohtori tutkinto.

Filosofian tohtori (FT) on jatkotutkinto antama yliopistojen joka aloitti tohtorin taiteet mutta nyt myös ne, joilla kandidaatin 's tutkinto muilla koulutusaloilla. Se kehitettiin, koska tohtoritutkinnolle vasta myönnettiin teologian, lääketieteessä , ja laki.

Se on yksi vanhimmista tohtoritutkinnolle ja keskittyy tutkimukseen yhdistettynä soveltavan koulutusta. Psykologit, jotka tutkivat PhD yleensä tehdä tutkimusta etenemistä psykologian alan opiskelusta teorioita ja niiden soveltamista. Siinä otetaan myös enemmän aikaa lopettaa tohtorin tietenkin, koska sen thesis liittyy tutkimusta aiheisiin, joita ei ole käsitelty aiemmin, puolustaa sitä, ja suorittaa maksuja sen kehittämiseksi. Se saa myös lisää rahoitusta, koska tutkimushankkeita laitoksessa kestää kauemmin loppuun.Psykologian tohtori (PsyD), toisaalta, on tohtorintutkinto kliiniseen psykologeja. Valmistunut kanssa PsyD määrin voidaan lisensoida diagnosoida ja hoitaa mielenterveyden häiriöt, käsitellä psykologinen testaus ja arviointi, ja laajentaa psykoterapiaa potilaille.

Se on suunniteltu vain valmistuneiden psykologian ja on samanlainen lääketieteen tohtori. Se keskittyy kliinisen ja terapeuttisen koulutusta ja siitä, miten soveltaa tietoja hoidettaessa potilaita. Se vie vähemmän aikaa, jolla voidaan viimeistellä PsyD määrin, koska vain yksinkertaisen tutkielma vaaditaan opiskelijoiden. Koska koulutus varten PsyD määrin työskennellään potilaiden ja vähän tutkimusta, se ei saa rahoitusta niin paljon kuin PhD tekee. Se annetaan vain ammatillisilla aloilla psykologian kuten kliiniset ja neuvonta.
Vaikka PhD ohjaa opiskelijan kohti uran tutkijana, opettajana tai ammattilainen, joka on PsyD ohjaa opiskelijan kohti uran kliininen psykologi ja terapeutti. Psykologian jatko voi olla sekä tohtorin ja PsyD astetta.

Yhteenveto:

1. Filosofian tohtori on jatkotutkinto, joka on myönnetty valmistuneille taiteet ja muilla aloilla, kun taas 2. psykologian tohtori on tohtorin tutkinto valmistuneille psykologian.
3. tohtorin tutkinto saa enemmän rahoitusta tutkimus- laitoksessa kun PsyD saa vähän tai ei lainkaan rahoitusta, koska siihen liittyy vähemmän tutkimusta ja keskittyy enemmän varsinainen työ potilaiden kanssa.
4. PsyD myönnetään vain psykologian tutkinnon tarkoitetaan erityisesti sen ammattialalla kuten kliiniset ja psykologinen neuvonta, kun tohtorin myönnetään tutkinnon psykologian sekä muiden opintoalojen kuten biologia, koulutus, ja taiteet.