Ero Ginger ja RedheadInkivääri vs Redhead

Naiset 'hiukset on aina ollut heidän kruunaa. Nykypäivän' s katseilta muodin poliisi, ei voi kävellä kadulla flaunting suunnittelija vaate ilman tyyli hänen hiukset perustuu hänen yleistä ensemble.

Sitä käytetään olla, että naiset olivat tietoisia siitä, miten heidän hiukset näytti. Skannaus sivujen läpi kauneuden ja muotilehtiä, kuitenkin, myös osoittaa, kuinka miehet ovat nykyään tietoisia kampaus ja dos. Mutta kun yksi 's hiukset voivat olla huomion keskipiste ja arvostelijoiden joukossa fashionistas samankaltaisia, (varsinkin Hollywoodin jotka usein armon punainen matto), kampaus ja värit voivat myös koskea vitsejä useimmille pranksters.

Rinnalla vitsejä, jotka antavat sanaleikkejä ja tietämättömänä blondia, on myös useita vitsejä, jotka pilkkaavat mitä kutsutaan gingers.

'Gingers' kuvataan yksilöiden kalpea iho, kesakkoinen kasvot, ja orangy punaiset hiukset. Koska niiden ainutlaatuinen ulkonäkö, useat pilapiirtäjiä ovat kehittäneet animoituja hahmoja innoittamana gingers. Charles 'Chuckie' Crandall Finster from 'Ipanat' on luultavasti tunnetuin inkivääri sarjakuvahahmo.

Vaikka Chuckie voi olla ihana joihinkin adoring fanit 'Ipanat', hän täydellisesti ilmentää pun heittämä yhteiskunnan gingers. Ne ovat usein geeky ja Hessu persoonallisuuksia liittyvät opiskelijat, jotka ovat usein kohteena kiusaajia sekä yläasteen ja lukion.

Tämä vastaus yhteiskunnan gingers voi olla hämmentävää kuin muotimaailmassa on hitaasti tulossa ihastunut Punapäät. Itse asiassa kuuluisa blondit Hollywood tähdeksi jatkuvasti yllättävää yleisölle esittelemällä niiden punaiset hiukset aikana Academy Awards ja muita tapahtumia glitzy, punainen matto hetkiä.

Itse asiassa, brunette tai blondi julkkikset hitaasti muuttumassa redheads koskaan ei kiinnitä fanit ja muodin kriitikot yhdessä paparazzi ja newscasters viihdeala uutiset.

Tämä on vain siitä syystä, että redheads pidetään yksi trendikkäimmät ja muodikas kuuluisuuksia. Näyttää siltä, ​​Spider Man 's Mary Jane ei ole ainoa tyttö punaiset hiukset Showbiz areenalla enää.
Miksi olisi ihmiset pilkkaavat gingers kun he arvostavat punapää kävelee lohkon?Vastaus Internet foorumeita omistettu nöyryyttävä ihmisiä ainutlaatuinen ulkonäkö on yksinkertainen: 'Ginger' viittaa ulkoasua yksilön, kun otetaan huomioon hänen / hänen orangy punainen hiusten väri, kalpea iho, ja pisamia. Redheads viittaavat yksilöiden vahvoja ja seikkailunhaluinen muoti mielessä.

Redheads esitellä syvä hiusten väri, joka voi sisältää rehevä varjossa samppanjaa tai sävyjä viininpunainen. Gingers, toisaalta, on hiusten väri, joka voi näyttää pallo säikeitä kuivunut auringossa aikana pitkän tuntia kesällä.

Redheads voi olla etiketti annettava henkilöille eri ihon sävyt. 'Ginger' Toisaalta, on termi liittyy ihmisten kanssa kalpea, kesakkoinen ihoa. Yksi voi olla punapää valinnan, mutta gingers ovat syntyneet näiden luontaisia ​​ominaisuuksia.

Termi 'Punapää' voidaan nähdä myös yleisenä adjektiivi, joka voi kuvata joku joka perustuu hänen hiusten väri. Nimeäminen joku kuten inkivääri, kuitenkin, voi olla halventavia ja vahingollisiin.

Useimmat kauneus kannattaa tänään edellyttävät pysäyttäminen inkivääri tarroja yksityishenkilöt. Useimmat pitävät pun rasistisista liikkuu ja eräänlaista kiusaamista. Gingers kuitenkin nähdään ainutlaatuinen ja kaunis yksilöiden useimmat kauneutta kannattaa. Itse asiassa useimmat niistä mallinnus teollisuudessa mieluummin varata inkivääri, koska niiden kyky kuvata useita merkkejä eri asetuksia. Jopa Tyra Banks itse, toiseksi vaikutusvaltaisin musta nainen vieressä Oprah kannustaa malleja korostaa niiden pisamia ja orangy punaiset hiukset aikana photoshoots.

Yhteenveto:

1. Redheads nähdään muodikas yksittäisten henkilöiden gingers käydään sanaleikkejä ja vitsejä useimpien kriitikot.
2. 'Redhead' käytetään koskea hiusten väri; 'Inkivääri' on halventava merkintä, kun viitataan yleistä ulkonäköä yksilön.