Ero katolisen Raamatun ja kuningas James BibleKatolinen Raamattu vs. Kuningas James Bible

On ollut paljon sekava Raamatusta että molemmat roomalaiskatolinen s ja protestantit käyttävät, koska monipuolinen versiot, jotka on painettu ja jaettu koko maailmassa. Se voi johtua loputon kiista katolisten ja protestanttien, mitä pitäisi olla ja ei pitäisi 't sisällytetään Raamatun että valot jatkuvuus mainitun väitteen.

Katolinen Raamattu on todella yleisnimitys kristittyjen Raamatussa. Luonteeltaan se sisältää ns Vanhan ja Uuden testamentin. Se sisältää 5. vuosisadalla Latin Vulgate, joka on ensisijaisesti St. Jerome 'työtä.

Kääntäen, King James Bible versio on vain yksi monista versioista Pyhän kirjan laajalevikkisessä. Jotkut muut versiot tehnyt tai muokannut roomalaiskatoliset ovat: Latin Vulgate itse, Douay-Rheims Version, The Jerusalem Bible ja New American Bible, joukossa monia muita.

Kynnyksellä 17. vuosisadan, teko King James Raamatun aloitettiin Englanti kuningas James ensimmäisen. Sanottiin olevan valmis noin 1611. The King James Version (KJV) pidetään yhtenä ensimmäisistä Englanti käännökset katolisen Raamatun kanssa Suuri Raamatun ja piispat Raamatun ensimmäiset kaksi Englanti edeltäjänsä. KJV on käännetty tai kirjoitettu käyttämällä kaikkein alkuperäisen käsikirjoituksia hepreaksi ja kreikaksi. Ongelmana kääntäminen prosessi oli tuolloin, että kääntäjät olivat lähinnä pelkkää englantilaiset, jossa vähän tietoa hepreaa. Oli myös pieni joukko tekstejä, joihin niiden uusi versio oli perustuttava, kuten Kreikan Textus Receptus Uuden Testamentin ja heprean Masoteric varten Vanhan testamentin. Heidän käännös myös apokryfeistä, vaikka uudempia versioita tällaisista eivät sisällä mainitun kirjoja. Lisäksi tutkijoita, jotka annettiin tehtäväksi kuningas tekemään käännöstä pyytänyt vähän tai ei lainkaan apua keneltäkään kääntämiseen katolisessa Raamatussa. Tuloksena on kirja, joka sisälsi paljon virheitä. Ei ihme on ollut monia tarkistetut versiot Englanti Raamatun, nimeltään New KJV.Kaiken mitä Raamatun luet, enemmän tai vähemmän sanoma pysyy samana. Vaikka fraseeraus ja sanamuodot ovat hieman muuttuneet, lähes kaikki Raamatun versiot, mukaan lukien KJV, kertoo saman viestin Jumalasta. Kaikki kaikessa:

1. Katolinen Raamattu on enemmän yleisnimitys Raamatusta.