Ero ADN ja BSNADN Vs BSN

BSN on hyvin yleinen tutkinto, joka on lyhenne sanoista Alempi of Science in Nursing. ADN, toisaalta, on Associates Degree Hoitotyön. Tosiasiassa kaksi astetta voi ansaita Sairaanhoitaja merkki (RN), mutta ne vain eroavat joiltakin osin.

ADN Ohjelma edellyttää noin kahden vuoden opiskelija voi suorittaa samalla BSN ohjelma vaatii neljä kokonaista vuotta. On kuitenkin olemassa monia nopeutetun kandidaatin 's ohjelmia Nursing joka kestää vain 1. 5-2 vuotta loppuun, eli jos opiskelija on jo valmiiksi toisen alemman korkeakoulututkinnon ennen alkua BSN.

Teoriaan BSN tarjoaa rikkaampi laajuus tutkimuksessa, jopa kuuluu tutkimus ja muille asianomaisille aloille, kuten siitä, kuinka tekniikka on sovellettu Nursing ja päinvastoin (tietotekniikka). Molemmat ohjelmat sisältävät kuitenkin Hoitotyö pelloilla psykiatrian Community Health, Maternal \u0026 amp; Child Health, Newborn \u0026 amp; Pediatrics, Adult Health, ja jopa gerontologian varten joissakin kouluissa.

Mitä tulee vuositulot, BSN epäilemättä on suurempi potentiaali ansaita useita tuhansia enemmän verrattuna ADN valmistuneet koska monissa sairaaloissa etsivät BSN sertifioitu valmistuneiden niiden monipuolinen työasennot sijaan ADN. Tämä tarkoittaa, että BSN valmistuneet, ei vain lisää rahaa, vaan myös paremmat mahdollisuudet menossa korkeampi urallaan. Tietty vuonna 2006 tutkimuksen, johon Kalifornian hoitoalalla paljasti, että BSN: t ovat keskimääräisiä ansaita yli $ 75,000 samalla adns karkeasti noin $ 70000 vuodessa.Molemmilla on omat vahvuutensa ja etuja. Jotta ADN-ohjelma, se on yleensä halvempaa ottaa kuin BSN. Koska se vain kattaa kaksi vuotta oppijan suorittaa kurssin, ADN ilmeisesti on nopeampaa loppuun ja kuluttaa vähemmän aikaa henkilö, joka haluaa ansaita aikaisintaan mahdollisimman nopeasti.

Saat BSN astetta, voit edelleen käyttäjätiedot ottamalla erikoiskursseja ja kehittynyt käytäntö astetta, joka täydentää Alempi. On monia astetta saatavilla kuin tulossa sairaanhoitaja nukutuslääkäri ja sairaanhoitaja johtaja mm.

Riippuen maan tai osavaltion, prosenttiosuus BSN ottajia ja ADN ottajia vaihtelevat. Useimpien Amerikan valtiot kuitenkin, on monia yksilöitä, jotka ovat hankkineet RNS olemasta ADN valmistunut. Useimmissa Aasian maissa kuitenkin monet ovat ryhtyneet kauemmin BSN reitti yli nopeammin ADN mahdollista saada RN.

1. ADN on nopeampi kurssi ottaa kuin BSN
2. ADN on halvempi vaihtoehto BSN niin, että voit saada RN.