Ero IAS ja IPSIAS vs IPS

Mukaan unionin julkisen palvelun komission Intiassa, kaksi kaikkein halutuimmista työtä Intiassa Intian hallintoyksikön (IAS) ja Intian poliisi Service (IPS). IAS on arvostetuin ja sitä pidetään Luokan työtä Intiassa. Tämä työ on auktoriteetti ja vaikutusvalta Intian yhteiskunnan ja koko hallituksen tavoitteita muinaisen maan. IPS ei ole yhtä arvostettuja kuin IAS; kuitenkin, se on kysytty myös. Se vastaa sotatilalain johtajuutta, ja se voi olla hyvin vaikutusvaltainen tekijä yhteiskunnassa. Useimmat opiskelijat ovat Intiassa jälkeen tätä työtä, koska se tarjoaa niin paljon kasvua pitkällä aikavälillä.

Suurin osa opiskelijoiden Intian tarkastellaan Intian hallintoyksikön niiden unelmatyöni. On kirjaimellisesti miljoonia opiskelijoille, jotka haluavat saada tämän työn, mutta vain 150 opiskelijaa vuosittain, jotka saavat jäseneksi IAS. On oikeastaan ​​muita yksityisen sektorin Intiassa, jotka tarjoavat suurempaa palkkaa, mutta opiskelijat haluavat silti olla IAS koska he haluavat arvostus, ei vain rahaa. Tämä johtuu siitä, että jos olet IAS, olet tullut osa hallinnollista järjestelyihin ja ehkä muuttaa yhteiskuntaa. Se on hyvin palkitsevaa työtä, koska voit ansaita viranomainen, suhteessa ja vaikutus.

Kuitenkin Intian poliisi ei ole kovin kaukana, kun se tulee arvovaltaa ja suosiota. Kun alkaa IPS, voit alkaa kuin isännöitsijän, joka on korkea virka poliisin sijoitusta. Tämä ura on haastavampaa kuin IAS: ylläpitää lakia ja järjestystä on erittäin vaikea tehtävä, varsinkin kun osoitetaan slummeissa Intiassa, jossa goons ja nuoret rikolliset vaeltaa noin. Rauhanturvaamiseen on erittäin suuri vastuu yhteiskunnassa. Itse asiassa on monia opiskelijoita, jotka liittyvät IPS sijaan IAS koska he tietävät, että he tekevät parempaa työtä voima kuin hallinnollinen postitse.

Nämä ovat joitakin yhtäläisyyksiä ja eroja IAS ja IPS.

YHTEENVETO:1.

IAS on enemmän arvostettuja ja suosittuja kuin IPS. Kuitenkin, IPS ei ole kovin kaukana IAS kun se tulee arvovaltaa ja suosiota.
2.

IAS on keskittynyt enemmän hallinnollinen osa työtä, mutta IPS on enemmän soveltamisesta ja miten pitää rauhan yhteiskunnassa.
3.