Ero Alumni ja AlumnusAlumni vs Alumnus

Useimmat ihmiset, jotka ovat valmistuneet niiden korkeakoulut usein kutsuvat itseään kuin 'alumni'. Mikä voisi olla vikana? Kaksi asiaa: Ensinnäkin termi 'alumni' on pelkkä monikkomuoto jotain, joka voisi olla sopivampi yhden-persoona yhteydessä. Toiseksi, se on vain ironista kuinka ihmiset onnistuvat valmistua College tietämättä asianmukaista käyttöä 'alumni' pitkin yksikkömuotoa 'alumni'.

Jos joku voisi etsiä se sanakirjasta, alumni on 'valmistunut koulu, korkeakoulu tai yliopisto'. Se on peräisin latinan sanasta, joka tarkoittaa 'edistävät poika tai oppilas'. Alumnus pidetään maskuliininen, yksikkö substantiivi muodossa kuin jäljittää Romance kielen alkuperä. Tämä tarkoittaa, että se koskee nimenomaan miespuolisen valmistunut oppilaitoksen. Joissakin tapauksissa se on lyhennetty 'aluna', joka voisi samalla viittaavat naisellinen vastine 'alumna'. Joissakin maissa on kuitenkin ehdot ovat yksinkertaistettuja poistamaan substantiivi sukupuolten sekaannusta. Esimerkiksi termi 'vanha poika' käytetään Yhdistyneessä kuningaskunnassa, osa Kanadassa ja Australiassa, Sri Lanka ja Uusi-Seelanti. Muita terminologia sisältää sukupuolineutraaleja termejä kuten vanhoja tutkija, entinen kadetti, vanha corps, entinen oppilas, entinen oppilas, ja jäsen vanhan prikaatin.

Yleisimmin käytetty vaihtelu 'alumni', toisaalta, on yksinkertaisesti monikko alumni. Ilmeisesti se 's myös eniten sopimattomasti käytetty. Tarkkaan ottaen termi' alumni 'viittaa enemmän kuin yksi uros valmistuneet oppilaitoksen. Suoraviivaisesti, oikea käyttö on', hän on alumni 'ja' hän ja David ovat alumni '. Tässä' s hankala osa kuitenkin. Perustuu kieliopin sääntöihin, 'alumni' voidaan myös käyttää viittaamaan ryhmä ihmisiä, joka koostuu sekä miehillä että naisilla. Itse asiassa, se on edelleen voimassa, vaikka 'Korean ainoa miespuolinen ryhmän kesken. Lisäksi mahdollisen sekaannuksen välttämiseksi, jotkut käyttävät ilmaisua' alumnien / alumnae 'tai' alumnae / i '- jossa' alumnae 'olisi monikko suorittaneiden naisten)Erottaa alumni ja alumnien edelleen, tässä on joukko esimerkkejä. 'John, alumni Harvard University, on nyt multimillionaire auto kauppias. Hän ja hänen liikekumppani, Chuck, ovat alumni Stanford Graduate School. John' vaimo hänen sisarensa, ja hänen veljensä ovat alumni Stanfordin yliopiston. Chuck 'poika haluaa olla ylpeä alumni isänsä' s Alma Matter. 'Toinen joukko olisi:' Alumni Länsi Bon Temp Lukio tulee ottaa grand jälleennäkeminen ensi lauantaina. Satunnainen alumni mainitsevat, että 'tulee olemaan ajanhukkaa. Kääntäen kaksi alumni, joka on mies ja vaimo pian, ajattelin että olisi hauskaa ja villi tapahtuma, mikä ei pitäisi' t jättää väliin. Useimmat alumni mainitun koulu ovat tunnettuja johtava kapinallinen, hoito elämä. Ylivoimaisesti, vain yksi alumni on onnistunut luomaan kunnioitettavan maine Amerikassa; Hän 's elää nyt se suuri kirjallisesti romaaneja noin vampyyrit.' Kuten esitetty esimerkissä sarjaa, alumni käytetään yksikössä mies. Alumni käytetään tässä kahden ways- monikossa termi all-uros ryhmä ja sekä mies-naispuolinen ryhmä.

Yhteenveto:

'Alumnus' määritellään 'valmistunut koulu, korkeakoulu tai yliopisto.' Se on ainutlaatuinen ja maskuliininen substantiivi. 'Alumni' olisi sen monikkomuoto. Muista, koskaan käytä lause 'Olen alumni' | 'se' s selvästi väärä.

'Alumni' ei ole aina puhtaasti maskuliininen. Se on myös hyväksytty termi miesten ja naisten ryhmä entisten opiskelijoiden.