Ero Ego ja SuperegoEgo vs superego

Ihmisen psyyke on ymmälle valtakunta, ettei kukaan ole koskaan tunkeutunut. Kuitenkin Man 's luoja on suunnitellut kaiken niin täydellisesti, että ihmisen psyyke vaikka ei mahdollista syöttää fyysisesti, voidaan söivät psykologisesti. Siksi psykologian tuli tieteenala. Yksi pieni tutkimuksessa yksinään ei voi tai ei voi käsitellä monimutkaisuus henkilö 's kaunis mieli. Psychology ymmärtää, että mielen pitää vastausta miten määritellä perplex ihminen. Se on yhteydessä kaikkeen, anatomisesti, fysiologisesti ja kognitiivisesti.

Sigmund Freud, mies, joka tuntee niin paljon persoonallisuutta ihmisen, on toinen teoria, joka puhuu ihmisen 's psyyke. Tämän kaveri, ihmisen psyyken on jaettu kolmeen osaan. Nämä osat ovat nimeltään id, ego ja yliminä. kolme on erilaisia ​​ominaisuuksia, mutta kaikki ovat luonnostaan ​​ihminen. Ego ja yliminän varsinkin, ovat yleisimpiä psyykeen, että keskimääräinen henkilö on. selittää edelleen, tässä ovat erot näiden kahden.

Ego, aluksi, ei ole Beyonce 'laulu samanniminen. Ego ei ole mitattavissa vastoin laulaja' linjaa, 'sain iso ego, niin valtava ego' Ego pohjimmiltaan on ihmisten reaktio tai vaikuttaminen kohti hänen / hänen tarpeitaan. Se koostuu järjestäytyneen osien henkilön 's persoonallisuus. Se sisältää perustelut, suvaitsevaisuus, muisti, ymmärrys, tuomion suunnittelu, mitä muuta, että' s pitää se todellinen, mitä kutsutaan ego. Ego in lyhyt on järkeä. Ego suodattaa mitä 'reaalinen ja järkevää irti. Se todella järjestää jokaisen vaikka ja tunteet mukana prosessissa. Ego' tehtävänä on löytää tasapaino ihmisen 's toiveet ja todellisuus. Ego pitää ihminen alkaen linjan ylittävät tulla järkevä ja normaali tai kokonaan päinvastainen. sanotaan, että ego on kolme master: id, todellisuus, ja yliminä. Näin voidaan todeta, että ego 's työ on vaikeinta, koska sen on löytää harmonia ja tasapaino kolmen Masters. Kuitenkin ego on myös sanottu olevan enemmän perehtynyt id. Huomaa itse sortuminen useammin toiveesi kuten syöminen suklaata tai ostaa että viimeisin Louboutin kenkiä. Nämä toimet ja kaikki muut syntinen säädöksiä saavat sinut tuntemaan syyllisyyttä ja ahdistunut, tai jopa huonompi. No se 's kun superego tulee.

Superegonsa on kuin haukkumiset ääni äiti tai tunnustettu viranomainen, voi se olla opettaja 's, ystävä, pappi) on ihmisen' pään. Se herättää syyllisyyden ja häpeän ja joskus tekisi tuntuu erittäin huonompi keskuudessa kaikkea muuta, joka ympäröi sinua. Yliminä on ihminen 's omatunto. Se tekee ihminen tulla täydelliseksi seuraa hänen / hänen ihanteensa elämässä ja henkisiä arvoja. Yliminä on kuin ikioma kriitikko, joka joko onnitella teitä tai torua teitä kuolemaan. Vaikka id menee suoraan kohti itsensä tyydytyksen, yliminän tekee henkilö pyrkivät toimimaan sosiaalisesti hyväksyttävällä tavalla. Se tekee henkilö hyväksyttävää tietylle yhteiskunnalle.

YHTEENVETO:1.

Sigmund Freud termin ego ja yliminän yhdessä id luokitella ihmisen henkilö 's psyyke.
2.

Ego on järkeä joka tarkistaa todeksi suurimman osan ajasta vain pitää asiat real, kun superego on omatunto, ääni, joka muistuttaa ihmisen olevan hyvä.
3.