Ero rukouksessaRukous vs supplication

Raamatussa yksi törmää kahdenlaisia ​​rukouksen. Näin St Paul sanoo Fil 4: 6 'kaikkine rukouksessa'. Joten mitä se eroa rukouksessa? Useimmat ihmiset, pitävät sekä termejä kuvataan rukouksia mitään eroa niiden välillä.

Anomiseen on rukouksen muoto, vaan pitää polvistui ja kumartuminen, jossa joku tekee nöyrä vetoomus tai rukous Jumalalle. Rukous kuitenkin voidaan määritellä vilpitön kiitoksen tai pyyntöihin Jumalalle.

Toisin rukouksessa, jos tämä ei ole välttämättä niin, siellä on aina pyynnön supplication. Tämäntyyppisessä rukous, yksi pyytää tai haluaa jotain Jumalalta. Rukouksessa, ei välttämättä ole pyynnön mutta vain kehua suihkussa Jumalaa.Esimerkiksi henkilö rukoilee voi sanoa 'siunaa perhe', 'kiitos säästö minulle' tai 'kiitos säästö poikani' elämää 'ja vastaavat. Mutta ihminen, joka huutaa Jumalaa parannuskeino hänen ailing vaimo, loukkaantunut ystävä tai vastaavia, tekee pyyntörukous.

Rukouksessa, henkilö voi kehua voimaa ja ominaisuuksia Jumalan. Tämä ei ole kyse supplication. Ei voi olla kierre kiitollisuuden Jumalalle rukouksiin, mutta supplication merkitsee ainoastaan ​​rukous tai pyyntöjä.

Yhteenveto
1. anomiseen on rukouksen muoto, jossa joku tekee nöyrä vetoomus tai rukous Jumalalle. Rukous kuitenkin voidaan määritellä vilpitön kiitoksen tai pyyntöihin Jumalalle.
2. On aina pyynnön supplication. Tämäntyyppisessä rukous, yksi pyytää tai haluaa jotain Jumalalta. Rukouksessa, ei välttämättä ole pyyntöjä, mutta vain kehua suihkussa Jumalaa.
3. rukous, lisää epithets Jumalan käytetään taas sitä ei käytetä supplication.