Ero Kääpiö ja ElfKääpiö Vs Elf

Monet ihmiset voivat 't erottamaan kääpiö ja tonttu. Ellet ole suuri fani mytologisia tarinoita tai jos' uudelleen innokas PC Gamer, niin olet todennäköisesti tietämättömiä näistä kahdesta olentoja. Molemmat ovat vakiona pelaamista merkkiä RPG peleissä ja ovat yleisiä fiktiivisiä, fiktio ja satuja. Kuitenkin molemmat merkit ovat osa germaanisen mythologies.

Kääpiö koetaan olento, jolla on käytössään joitakin maagisia taitoja. Näitä taitoja todennäköisimmin yhdistetty taidetta metallurgian. Kuten tarina Lumikki ja seitsemän kääpiötä, kaikki Snow White 's kääpiöt jossa työskentelee kaivostyöläisten. Osalta niiden fyysisten, ominaisuudet, kääpiöt ovat kuvassa olevan pieni statured olentoja, jotka näyttävät ihmisen. Ne ovat yleensä nähdään ruma (todennäköisesti koska niiden suhteettoman kasvojen koko niiden koko kehon koon).

Alunperin tontut jossa koetaan olentojen pieniä jumalia, erityisesti hedelmällisyyden ja luonnon jumalia. Ne ovat enemmän nuorekas kuin kääpiöt ottaa pitkän parran. Yleensä he ovat naisia ​​ja miehiä joilla kauneudesta vaikka on olemassa muita, jotka näyttävät uglier riippuu kunkin luokan Elf (yö tai tumma Elf, kevyt tonttu, Blood Elf, Christmas työskentelee tonttu jne). Jäsenenä mytologinen olentoja lisäksi tiettyjä maagisia voimia omia, tontut piilottaa ja elää syvällä reheviä aarniometsien. Sen lisäksi metsät, ne ovat myös nähdään asua muissa yksinäinen paikoissa, kuten luolia, jouset, kaivoja ja maanalainen. Laakeri suuri hurmaa ja taikuutta, tontut myös sanottu taistellut ikääntymisen niiden teho kuolemattomuuden.

Mitä tulee koko persoonallisuutta, kääpiöt ovat ihmisen koska ne nähdään olevan enemmän koominen ja näyttävä ihmisen tunteet kuten onnellisuus ja surua. Tontut toisaalta on paljon vakavampi olentoja, puhumattakaan ilkikurinen.

Nykyaikaisessa käyttö, termi 'kääpiö' käytetään myös kuvaamaan henkilöä, joka on lyhyt tai pieni, ei välttämättä mytologinen olento.

Lopuksi tontut on myös havaittu olevan läsnä amerikkalainen kansanperinne kuten tapauksessa Santa 's pohjoisnavalle tontut. Niitä kuvataan uglier ja lyhyempi tyyppinen tonttu ottaa pitkä nenään ja teräväkärkiset korvat.Kaiken kaikkiaan kaksi olentoja eroavat toisistaan ​​seuraavien seikkojen osalta:

1.

Kääpiöt ovat yleensä lyhyempiä kuin tontut.
2.

Kääpiöt ovat enemmän ihmisten tunteita verrattuna tontut.
3.