Ero Ghetto ja Hood Ghetto vs Hood

'Hood' on lyhyt muoto 'naapuruston' ja 'ghetto' käytetään kuvaamaan slummeista tai paikoissa, joissa suuri joukko ihmisiä asuu.

Vaikka 'huppu' on sana, joka on lyhennetty versio 'naapuruston', se on enemmän merkityksiä liitteenä. Kuten 'ghetto', 'huppu' on myös kutsutaan kuin slummissa tai rutiköyhä tapahtua risteykset kaupunkialueella. Köyhät alueet maaseudulla tunnetaan ghettoon sijaan huppu. Perinteisesti sana 'huppu' viittasi alueilla, joilla suurin osa väestöstä oli Afrikkalainen Amerikan. Nykyaikaisessa kannalta, ghettoon on kaupunkialueella, jossa tietyn rodun tai etnisen väestö vakiintuu.

'Hood' ja 'ghetto' ovat paikkoja, joissa ei halua elää. Nämä ovat paikkoja, joissa rikokset ovat yleisiä. Nämä ovat paikkoja, joissa huumekaupan kukoistaa. Huput ja gettoja ovat paikkoja, joissa rikosten määrä ja köyhyys ovat korkeat. Nämä ovat paikkoja lukutaidottomuuden ja työttömyys. Elämä huppu ja ghetto on hyvin vaikeaa. Vaikka jotkut ihmiset ovat tulleet ulos elämän huppu tai ghetto, on vielä satoja, jotka taistelevat kovasti elantonsa täällä.'Ghetto' käytettiin ensimmäisen Venetsiassa kuvaamiseen, jossa juutalaiset joutuivat elämään. Juutalaisia ​​vain saa asua Venetsiassa ja muissa Euroopan kaupungeissa vain 15 päivän ajan renessanssin ja keskiajalta. Alueella juutalaiset elivät oli lähellä kuonan päällä. 'Ghetto' on sana, joka on johdettu 'ghet' tarkoittaa 'kuonaa' venetsialainen.

Yhteenveto:

1. 'Hood' on lyhyt muoto 'naapuruston' ja 'ghetto' käytetään kuvaamaan slummeista tai paikoissa, joissa suuri joukko ihmisiä asuu.
2. Kuten 'ghetto' huppu on myös kutsua kuin slummissa tai köyhä paikka sisällä risteykset kaupunkialueella.
3. köyhien alueiden maaseudulla tunnetaan gettoja sijaan huput.
4. 'Ghetto' käytettiin ensimmäisen Venetsiassa kuvaamiseen, jossa juutalaiset joutuivat elämään.
5. Alueella juutalaiset elivät oli lähellä kuonan päällä. 'Ghetto' on sana, joka on johdettu 'ghet' tarkoittaa 'kuonaa' venetsialainen.