Ero Islam ja hindulaisuusIslam vs hindulaisuus

Vaikka uskontokunnat yleensä jakaa paljon yhteistä, ero islamin ja hindulaisuus alkaa niiden alkuperä, ja menee aina läpi uskomuksia ja käytäntöjä. Autiomaassa Arabian oli monenlaisia ​​ihmisiä, jotka olivat valmiita kapinaan perinteisen uskonnon ajasta. Kun profeetta Muhammed sai jumalallisia ilmoituksia, Islam syntyi, kehitettiin, ja opetti.

Hindulaisuus alkoi enemmän, mitä voitaisiin kutsua 'tulossa yhdessä' erilaisten uskomusjärjestelmien. Tuolloin niemimaan Intian oli määränpää monien vaeltajien, maanpaossa, etsijät, ja tietenkin, profeetallinen. On paljon enemmän siteitä juutalaisen ja kristillisen uskomukset hindulaisuus, kuin löytyy islamissa.

Yksi voi löytää monia valtavia eroja perusperiaatteisiin jokaisen nimellisarvo. Islam on muodostettu tunnetta aktivismia, tarve kiirehtiä pois ja löytää maailmasta, opettaa niitä maailmassa islamilaisen uskon ja perinteet, ja omaksua ihmiskunnan, jossa se asuu. Hindulaisuus perustuu periaatteisiin potilaiden kuunteluun, toleranssi niille, jotka ovat erilaisia ​​uskossa ja vahva usko, että tiettynä aikana, tulee olemaan herääminen ihmisiä. Tämä herääminen tuo ihmiset hindulaisuus.

Uskontokunnat ovat perinteisesti nimetty määritellä joko niiden kotipaikan tai periaatteen profeetta tai perustaja nimellisarvo. Vaikka tämä on tarkka hindulaisuus, islam on yksi harvoista uskontokuntia nimetty teorian sitoutumista Jumalaan. Tämä teoria saarnaa käytäntöjä puhtauden, rauhan ja ehdottomia ja kiistaton kuuliaisuutta ja välitön jättämisestä, kun se tulee Jumalan tahdon.Hindulaisuudessa, on vahva usko siihen, että Jumala on muodossa, kaikessa, ja hänen ehdoton rakkaus ihmisiä on saatavilla kaikille. Mitä tämä merkitsee on, että Jumala voi ryhtyä mihin tahansa muotoon hän näkee sopivaksi, jotta paljastaa itsensä, ja se tarkoittaa, että hän ei ole aina mies. On tavallista harjoitella jumalanpalvelusta hänen naispuolinen muotoihin, sekä, että siinä muodossa, jossa hän oli tehnyt. Polku Jumala ei ole niinkään polkua, mutta yksinkertainen kyky nähdä Jumalan paljastaa hänet (tai hänen) itsensä.

Islam opettaa, että on olemassa vain yksi Jumala ja että Jumala lähettää enkeleitä sijaan avautumassa jumalallisena ilmoituksena. Enkelit ovat suojaavia, ja ei tarvitse ihmisen mukavuuksia tai ominaisuuksia.