Ero Amazing Spiderman ja Ultimate SpidermanAmazing Spiderman vs. Ultimate Spiderman

Ei-sarjakuvalehti lukijat erotus Amazing Spiderman ja Ultimate Spiderman voi pelkästään olla nimissä, mutta innokkaille faneille on todellakin eroja nimet sarjakuva legendoja. Luonne Spiderman luotiin Stan Lee ja Steve Ditko vuonna 1963 ja perustuu sarjakuvan elämään Peter Parker, pelle päivällä ja supersankari kyvyt hämähäkki yöllä. Tarina perustuu noin Peter Parkerin jonka setä murhataan ilman syytä ja hän pyrkii löytämään tappaja torjumalla kaikki rikollisuus, yrittäen samalla voittaa sydämessä Mary Jane Watson. On monia pahoja merkkejä, Spiderman kohtaa matkan varrella, kuten Vihreä Menninkäinen, Sandman, ja Tohtori Mustekala. Spiderman käyttää voimiaan ketteryyden, web luo ja älyä ovelampi roistoja hänen sarjakuvia.

Amazing Spiderman on otsikko sarjakuvia 1963, ja joitakin edelleen tuotannossa tänään. Kirjailija Dan Slott oli takana kahdesti kuussa kysymyksiä sarjakuvan till 2003 lähtien sarjakuvia säännöllisesti vapautettu. Amazing Spiderman alkoi sen jälkeen 15 sarjakuvat julkaistiin perustuvat Spider-man ja Marvel Sarjakuvat ymmärtänyt, että 15 tuotti enemmän kuin lähes kaikki muut sarjakuva ne julkaistaan. Sarjakuva sarja näki merkki muuttuu ja vuosikymmen muuttuu jatkuvasti ikään kuin sarjakuvan liikkuivat ajoissa. Tarina alkaa vuonna 1940 ja jatkuu samalla myös uusi merkki ja uusia vihollisia matkan varrella.

Ultimate Spiderman oli uusi sarja Spider-man, joka alkoi 2000- 2009. Tämä sarjakuva oli erilainen, koska se oli tarkoitus olla modernisoitu versio klassisesta luonne ja klassinen sarjakuvalehti. Ultimate Spiderman sarjakuvat myös käyttöön uusia merkkejä alkuperäiseen tarinaan Spider-nainen, Richard Parker, ja Carnage. Koska sarja tehtiin myöhemmin on uusi kirjailija Ultimate Spiderman, Brian Michael Bendis. Taiteilijat muutti myös uudemman sarjan, kuten jotkut innokas fanit huomata, että taiteellisuus oli erilainen.Vaikka tarina alkuperäisen luojat on seurannut, on vain pieniä eroja Amazing Spiderman ja Ultimate Spiderman. Innokkaille fanit voi näyttää olevan suuria eroja niiden muutosten kanssa, mutta suosikki merkki Spiderman ja kaikki roistot ovat edelleen käytettävissä kussakin sarjassa, joka vapautuu.
Yhteenveto

1. Amazing Spiderman oli ensimmäinen sarjassa ja kesti lähes 40 vuotta. Ultimate Spiderman on modernisoitu versio sarjakuvan ja on vuodesta 2000 vuoteen 2009 mennessä.
2. molemmat muodot supersankari taisteli klassisia roistoja kuten Tohtori Mustekala, mutta siellä oli uusi merkki lisäyksiä Ultimate Spiderman sarja, jotka eivät olleet ensimmäinen.