Ero Angel ja ArkkienkeliAngel vs Arkkienkeli

Enkelit ja arkkienkelit jäljitetään lähes kaikissa uskonnoissa. Sekä enkeli ja arkkienkeli ovat osa uskonnon.

Mikä on enkeli? Enkeli on sanansaattaja. Ja mikä sitten on arkkienkeli? Ylienkelin on tärkein sanansaattaja tai korkeamman messenger, joka on yläpuolella enkeli.

Yksi merkittävä ero näiden kahden välillä on, että henkilö voi pyytää enkeleitä henkilökohtaiseen apua, mutta hän voi soittaa archangels tähän tukeen.Sekä arkkienkelien ja enkelit turvata ihmiskunnan, ja se on sanottu, että arkkienkeleitä ovat suojelijoita koko ihmiskunnan. Ne auttavat löytämään ratkaisuja ihmisten ongelmiin. ? Arkkienkelien tiedetään erittyvät muodoissa.
Yleensä noin seitsemän osastoa enkeliä sanotaan olevan olemassa. Ne ovat Seraphim, Thrones, Cherubim, dominioiden, hyveet, ja vallat. ? Kuitenkin Raamattu mainitaan vain kolmea. Puhuttaessa arkkienkelien, kahdeksan ovat suurimman osan ajasta lueteltu. Ne ovat Gabriel, Michael, Uriel, Raphael, Daniel, Lucifer, Remiel ja Raguel.
Enkelit ovat tunnetusti sanansaattajia, jotka yhdistävät ihmiskunnan taivaan. Useimmat ihmiset, jotka ovat ilmoittaneet saavansa enkelit eivät ole ilmoittaneet saavansa arkkienkelien. Enkelit uskotaan käynyt ihmisiä ja antanut heille varoituksia ja mukavuutta. Ne tunnetaan myös vaikuttaa ihmisten päätöksenteossa. Päinvastoin, arkkienkelit ei tiedetä vaikuttavan yksilöiden tai lohduttaa tai varoituksia.

Angel on sana, joka on peräisin heprean mal 'akh ja kreikkalainen Angelos, joka tarkoittaa messenger. Arkkienkeli on sana, joka on johdettu kreikan Archangelos, mikä tarkoittaa päällikkö enkeli.

Yhteenveto

Angel on messenger .. Arkkienkeli on tärkein sanansaattaja tai korkeamman messenger, joka on yli enkelin.

Henkilö voi soittaa enkeleitä henkilökohtaisista apua, mutta hän voi soittaa archangels mitään henkilökohtaista apua.

Archangels tiedetään olevan suojelijoita koko ihmiskunnan. Ne auttavat löytämään ratkaisuja ihmiskunnan.

Noin seitsemän jako enkeliä sanotaan olevan olemassa. Ne ovat Seraphim, Thrones, Cherubim, dominioiden, hyveet, ja vallat. ? Kuitenkin Raamattu mainitaan vain kolmea. Puhuttaessa arkkienkelien, kahdeksan ovat suurimman osan ajasta lueteltu. Ne ovat Gabriel, Michael, Uriel, Raphael, Daniel, Lucifer, Remiel ja Raguel.