Ero Harvard College ja Harvard UniversityHarvard College vs Harvard University

Harvard University on yksi johtavista yliopistoista maailmassa. Se on yksityinen Ivy League yliopisto, joka luettelee joitakin maailman 's maineikkaimpia poliittisia, liikunnallista, ja akateemista persoonallisuuksia, jotka sisältävät nykyinen presidentti Yhdysvalloissa presidentti Barack Obama.

Se on pitkä historia ja se on vanhin yliopisto Yhdysvalloissa. Se ei ollut tunnettu Harvardin sitten vaan New College. New College perustettiin vuonna 1636 Cambridgessa Massachusettsissa. Se nimettiin uudelleen Harvard College vuonna 1639 kunniaksi John Harvard joka jätti kirjasto ja puoli hänen kuolinpesää college. Vuonna 1642 se valmistui ensimmäiset opiskelijat.
Se alun perin koulutettu papiston Congregational ja Unitarian kirkkojen ja vähitellen maallinen ja suosikki Boston eliitin. Siitä tuli yksi ihaillut yliopistojen maailmassa. Vuonna 1650 siitä tuli ensimmäinen laillistettujen Corporation Yhdysvalloissa.

Tänään, Harvard College suo kolme perustutkintoa astetta, ARTIUM Baccalaureus (AB), Scientiarum Baccalaureus (SB), ja suunnitellun tekniikan perustutkintoa astetta. Se tarjoaa 46 alojen keskittyminen tai suuret yhtiöt.
Sen avulla opiskelijat voivat opiskella kaksi kenttää keskittymiskyvyn edellyttäen, että ne ovat liittyvistä aiheista, ja ne voivat myös olla toissijaisia ​​kenttiä tai alaikäisiä. Myös erityisiä pitoisuudet biologia, psykologia, kielitiede, antropologia, ja muilla aloilla. Koska se myönnettiin korkeamman asteen opiskelijoille, se sai nimen Harvard University. Termi 'Harvard College' käytetään sitten viitata suorittaville jako Harvard University, joka sisältää poikkeuksellisen koulut, jotka opettavat eri aiheista.

Harvard University on nyt useita tiedekuntien, nimittäin: Harvard Medical School, School of Dental Medicine, Divinity, Law, ja kauppakorkeakoulujen, Graduate School of Design and Education, School of Public Health, ja Kennedy School of Government.Se on myös tiedekunnan Arts and Sciences, jotka sisältävät School of Engineering and Applied Science, joka palvelee Harvard College, Graduate School of Arts and Sciences, ja Harvardin Division of täydennyskoulutuskeskus joka sisältää Harvard Summer ja Extension kouluissa.
Aiemmin Harvard College sovellettiin presidentin ja Fellows Harvardin College of Harvard Corporation, joka hallinnoi myös Harvard University. Tänään, Harvard University on myös säännellään tällä hetkellä Harvard hallituksen valvojat.

Yhteenveto:

1. Harvard College on vanha annettu nimi Harvard University kunniaksi sen hyväntekijä, John Harvard.
2. Harvard College ensimmäinen koulutettu papiston useita kirkkoja. Ja kun se tuli maallinen ja tarjosi korkeamman asteen opiskelijoille, sen nimi muutettiin Harvard University.
3. Tänään, Harvard College on perustutkintoa jako Harvard University, joka antaa astetta ARTIUM 4. Baccalaureus (AB) ja Scientiarum Baccalaureus (SB) ja Harvard University myöntää myös jatko, ylioppilastutkinnon, Masters, tohtorin, ja ammatillinen astetta.