Ero Baptist ja helluntailainenBaptist vs helluntailainen

Kastajan ja helluntailainen ovat eri kristinuskon. Yksi voi törmännyt monia yhtäläisyyksiä näiden kahden ryhmän välillä, mutta silti niillä on tiettyjä eroja. Vaikka baptistit ja helluntailaiset on sama uskomus osalta Trinity, helluntailaisten nähdään siirtyneen enemmän Henkeä ja kasteen Pyhän Hengen.

Helluntailaisten ovat äänekkäämpiä rukoillessa kuin baptisteja. Baptistit laulaa pääasiassa virsiä ja rukoilla hiljaa. Toisaalta, helluntailaiset laulaa ja rukoilla äänekkäästi.

Kun baptistit mielestä kielet ja suoraa ilmoitusta ei enää relevantti, helluntailaisten yhä uskovat asioita, kuten mystinen henkinen kieli.Baptistit mielestä nykymusiikki on väärä ja Baptist naiset pukeutuvat hyvin vaatimattomasti. Toisaalta, helluntailainen Naisten pitkä mekkoja eivätkä meikata tai koruja. Ne ovat myös vastaan ​​katsella televisiota tai kuunnella maallisiin musiikkia.

Baptistit uskovat, että usko on tallennettu ikuisesti kun joku sai Jeesuksen Kristuksen Vapahtajan. Toisaalta, helluntailaiset uskovat, että yksi voi menettää pelastuksen, jos usko ei pidetä. Helluntailaiset uskovat, että ihminen ei tallenneta ennen kuin hän on uskonut, upotettuna, ja sai 'lahja Pyhän Hengen'. Päinvastoin, baptistien uskovat, että ihminen pelastuu kun hän katuu ja rukoilee. Sillä Baptistit, kerran pelastettu aina tallennetaan riippumatta siitä, miten hän elää jälkeenpäin. Mutta helluntailaiset, se ei ole kuin että ja ihmisellä tulisi olla johtaa synnittömän elämän, vaikka yksi on tallennettu. Toisin baptistit, helluntailaiset salli naisen tulla pastoreita.

Yhteenveto
1. Toisin Baptistit, helluntailaisten nähdään siirtyneen enemmän Henkeä ja kasteen Pyhän Hengen.
2. Baptistit laulaa pääasiassa virsiä ja rukoilla hiljaa. Toisaalta, helluntailaiset laulaa ja rukoilla äänekkäästi.
3. Kun baptistit mielestä kielet ja suoraa ilmoitusta ei enää relevantti, helluntailaisten yhä uskovat asioita, kuten mystinen henkinen kieli.
4. Baptistit uskovat, että usko on tallennettu ikuisesti kun joku sai Jeesuksen Kristuksen Vapahtajan. Toisaalta, helluntailaiset uskovat, että yksi voi menettää pelastuksen, jos usko ei pidetä.
5. Baptistit, kerran pelastettu aina tallennetaan riippumatta siitä, miten hän elää jälkeenpäin. Mutta helluntailaiset, se ei ole kuin että ja ihmisellä tulisi olla johtaa synnittömän elämän, vaikka yksi on tallennettu.