Ero Muhammad ja AllahMuhammad vs Allah

Allah ja Muhammed ovat kaksi keskeistä luvut islamin maailmanlaajuisen uskonnon. Islam tunnetaan myös islaminuskoa.

Islamissa Allah on ylijumala tai jumaluus. Hän on Luoja ja kuvattu 'yksi ja ainoa Jumala.' Se on nimi korkein jumaluus valitsi tunnistaa itsensä Koraanissa. Allah on muslimi vastine juutalaisten Herran ja Christian Isä Jumala.

Allah pidetään totta, täydellinen, ja ainutlaatuinen muista olentoja. Toisin kuin Christian korkein jumaluus, Allah ei voida pitää 'isä' tai liitteenä nimiä tai lukuja, koska hän on ennen kaikkien olentojen. Islam opettaa, että on hyväksyttävää verrata Allah muille olennoille ellei Allahiin 'rooli Luojana ja korkein jumaluus.

Toisaalta, Muhammed on todellinen henkilö, joka eli ja kuoli. Islamissa hän on profeetta, messenger, ja johtaja. Hän on myös islam 's isä. Hänen nimensä tarkoittaa' kiitettävää. 'Islamin perinteet, hän on viimeinen ja tärkein profeetta Allahin.
Hän tunnetaan monilla epithets kuten 'Allahin Profeetta' ja 'Seal profeettojen.'

Muut profeettoja kuten Adam, Nooa, Abraham, Mooses ja Jeesus pidetään myös profeettoja, mutta Muhammed nauttii näkyvä asema ja tunnustusta islamissa. Tämä erityisasema myös antaa sille kanta on välittäjänä Allah ja muslimi. Muslimit myös katsoa häntä roolimallina elämässä ja uskossa.

Muhammed syntyi Mekassa on näkyvä ja voimakas perhe. Hän oli orvoksi varhain ja nostettiin ja suojattu hänen isoisänsä. Hänellä oli perhe; vaimo, kaksi poikaa ja neljä tytärtä.Hän sai näkyjä (tunnetaan Ayah tai Merkkejä Jumala) Allahilta tai enkeli Gabrielin. Olento julisti, että on olemassa yksi ja vain yksi Jumala. Muut näyt ja ilmestykset seurasi. Transkriboidussa versio näistä paljastuksista on Koraani. Tässä näkymässä Muhammad tunnetaan myös nimellä 'vastaanottaja Koraanin.' Koraani on ensisijainen lähde islaminuskoa ja elämäntapa.

Koska hänen saarnaa kohti monoteismi, häntä vainottiin ja ajettu pois Mekasta. Hän ja hänen seuraajansa asettui Medina jälkeen clashing paikallisten Mekan heimojen. Sen lisäksi, että profeetta Muhammed oli myös pystyy sotilasjohtaja. Hän johti muslimien monissa ratsiat, taistelut, ja valloitusten.

Monet ei-muslimit hämmentää Allah ja Muhammed johtuen niiden näkyvyyttä islamin uskoa. Ei-muslimit että molemmat luvut ovat saman aseman ja saavat saman kohtelun. Mukaan islamilaisen opetuksia ja perinteitä, Allah on palvottiin yhden ja tosi Jumala. Toisaalta, Muhammad, kuten Allah 's profeetta, edellyttää korkeinta kunniaa ja. Myös Muhammed ja muut profeetat mainitaan aina tekstillä' rauha hänelle 'merkkinä kunnioituksesta.

Yhteenveto:

1. Allah ja Muhammed ovat keskeisiä lukuja islamissa. Allah on ylijumala muslimimaissa palvonta taas Muhammed on hänen profeettansa ja messenger.
2. Suurin ero Allah ja Muhammed on, että Allah on Luoja, ja Muhammed on luoda (in laajennus, perustaja islamin).
3. muslimit antaa palvonta Allahille ja korkea suhteessa Muhammad. Kunnioitus annetaan myös muita profeettoja, jotka tulivat ennen Muhammad. Tämä tunnustetaan lisäämällä lause 'rauha hänelle', kun heidän nimensä mainitaan.
4. Muhammad on erityinen ja merkittävä asema islamissa, koska hän on isä islamin. Hän on viimeinen profeetta ja messenger mikä merkitsee täyttymistä Allah 's muita ilmoituksia ja profeetat.
5. Muut profeetanoppilaita juutalaiskristillinen perinne ovat mukana Allah 's profeettoja. He ovat Adam, Nooa, Abraham, Mooses ja Jeesus.