Ero Anglikaaninen ja EpiscopalAnglikaaninen vs Episcopal

Anglikaaninen ja Episcopal kirkkojen liittyvät läheisesti toisiinsa ja sellaisina niillä on enemmän yhtäläisyyksiä kuin eroja. Episcopal voidaan kutsua jako anglikaaninen.

Episkopaalinen kirkko on osa Anglikaaninen kirkko sen juuret ovat jäljittää Englanti uskonpuhdistuksen ja Englannin kirkon.

Anglikaaninen kirkko on pääasiassa keskitetty U K ja on Canterburyn arkkipiispa kuin päätään. Episkopaalinen Kirkko perustuu Yhdysvalloissa. Vaikka jotkut Episcopal kirkkojen kuin Yhdysvaltoihin ovat ottaneet useita nimiä kuin anglikaanisen kirkon ja anglikaanisen kirkon Amerikassa.

Episkopaalinen Kirkko perustettiin Samuel Seabury, joka pidetään ensimmäisen piispan. Toisaalta, anglikaaninen kirkko syntyi 16-luvulla. Se muodostettiin vaatimuksesta kuningas Henry 8..Anglicanism oli aina pidettävä symboli Britannian sääntö ja sen monarkia. Termi anglikaaninen alkunsa keskiajan latina ecclesia anglikaaninen, mikä tarkoitti Englanti kirkko. Anglikaaninen kirkko on kahtia '' High Church (Anglo katolilaisia) ja Low Church (protestanttiseen kaaneista). Episkopaalisessa Kirkko pidetään jokseenkin liberaali protestanttinen.

Sekä anglikaaninen ja Episcopal kirkkojen, ei ole hallintoelin tai keskeinen hahmo, joka ohjaa tuhansia hiippakunnan.

Verrattaessa kahta, Episcopal ovat liberaalimpi kuin anglikaaninen siinä mielessä, että ne ovat jopa kutsua kuin gay friendly kirkon. Toisaalta, anglikaaninen kirkko tiedetään olevan enemmän konservatiivinen. Mutta tosiasia on, että uskovat sekä anglikaaninen ja Episcopal kirkot, jotka vastustavat laajalle levinnyttä liberaali trendejä.

Yhteenveto

Anglikaaninen kirkko on pääasiassa keskitetty U K ja on Canterburyn arkkipiispa kuin sen keskellä.

Piispan kirkko, joka perustuu Yhdysvalloissa, on osa Anglikaaninen kirkko koska sen juuret voidaan jäljittää Englanti uskonpuhdistuksen ja Englannin kirkon.

Episkopaalinen Kirkko perustettiin Samuel Seabury, joka pidetään ensimmäisen piispan. Toisaalta, anglikaaninen kirkko syntyi 16-luvulla. Se muodostettiin vaatimuksesta kuningas Henry 8..

Anglicanism oli aina pidettävä symboli Britannian sääntö ja sen monarkia.