Ero elokuvat ja kirjatElokuvat vs kirjat

Voit jopa puuttua ero elokuvan ja kirjan on kuolemansynti. Et vain voi verrata ja elokuvia kirjoista, koska se olisi sanomalla tai tunnistaa paras nippu kaksi. Ja et todellakaan voi 't kertoa paras nippu kahden riippumatta siitä, miten vakuuttavia puolustus voisi olla. Jos teet tuntuisi riko Leonardo da Vinci' s Mona Lisa maalaus tai castrating Michelangelo 's David. Molemmat ovat ikuisia teoksia art ei väliä kuka oli taiteilija takana.

Kirjat ja elokuvat ovat taideteoksia jaetun ihmisille, jotka haluavat paeta todellisuutta. Se tarjoaa kokonaan uuden erilaisen voyeurism jossa vain silmät ja mieli voi matkustaa ja purkautua. Jokainen sivu kirjasta tai jokaisessa kohtauksessa elokuvasta tarjoaa kokonaan uusi maailma, jotka vetoavat henkilö 's sisimmän haluja. Kuitenkin sen rooleja matkustaa syvälle kuin se. Sekä elokuvissa ovat muuttuneet hallitukset, kukistunut korruptoituneet virkamiehet, auttoi tauko CIA 'syvin tummin salaisuuksia, vapautti maan pitkään tyranniasta, koulutettuja jopa kaikkein dullest mielissä, luonut huippuluokan aseita sotiin, ja auttavat vapauttamaan uuden maailman tulevaisuutta. Kirjat ja elokuvat ovat molemmat avoimia tunneleita, että ei ainoastaan ​​avulla yleisön sisään ja ulos, mutta myös luojia. Se 's kanava kaikille' luovuutta. Se 'sa syntipukki joka on arvostettu ja maksavat yleisölle. Molemmat saattavat joskus perustua tosielämän tapahtumiin mutta suurimman osan ajasta, reaalimaailman noudattaa elokuva se vain nähnyt tai kirjan se vain lukea. Tai niin voit koskea mitä 'tapahtumassa kaduille juuri nyt.

Jälleen on turhaa vertailemaan ja jossa taide on parempi, joten se olisi hienoa virkistämiseksi päätä ja antaa sinulle listan erinomainen elokuvia ja kirjoja, jotka todella rokkasi koko maailmassa. Nämä ovat listan elokuvia ja romaaneja joka on tehnyt maailman nauramaan, itkeä, ja rakastua.

Saat elokuvia, nämä elokuvat ovat eri lajityyppien ja raskaasti myönnetty tai tunnustettu eri elokuva toimielinten, elokuva kriitikot, julkinen itse, ja useita muita elokuva järjestöjen takia raskaan taideteoksen mukana. Alkajaisiksi on eniten kriitikoiden ylistämä elokuva kaiken aikaa ja listattu numero 1 suurin elokuva kaikkien aikojen elokuva kriitikot. Se on elokuva ohjannut Orson Welles, Citizen Kane. Se 'sa draama / mysteerielokuvan joka on oletettavasti perustuu elämän todellisen mediamoguli ja hänen nousu ja lasku tehoa. Toinen suuri elokuva, joka sijoittui # 2 Top 100 elokuvia AFI on toiminta / draama ja romaani-pohjainen elokuva Mafia luoma Mario Puzo ja ohjannut Francis Ford Copolla, Kummisetä. Jos haluat myös nähdä klassinen elokuva rakkaudesta, sitten valita Casablanca. elokuva sijalla # 1 Los Angeles Daily News sen kyselyssä varten Greatest American Films. Tuulen viemää, Avain pakoon, Ben-Hur, ja Titanic ovat vain yksi must see elokuvia elämässä.

Kirjoista, nämä seuraavat romaaneja paitsi voittanut useita kirjallisuuden palkintoja, se myös aiheutti tuhoa kirjakaupoista kaikkialla maailmassa, koska sen ilmiömäinen vaikutus poika tahansa lukija 's mielessä. Nämä kirjat (fiktio tai ei fiktio) on kirjoittanut myydyin laatijat kaiken aikaa. Jos et ole 't lukea jokin seuraavista kirjoista, niin saatat olla juuri jäänyt puolet elämästäsi. Ensimmäinen kirja kuuluu Time Lehdet Top 10 kirjoja kaiken aikaa ja on kirjoittanut venäläinen kirjailija Leo Tolstoi. Kirjoissa on oikeus Anna Karenina. Toinen kirja on suosituin poika 's fantasia erässä, joka on tehnyt J. K. Rowling on Top 2 lista Forbe' s Richest Women. Tämä erä ei ole mikään muu kuin suosituimmista ja maaginen sarja Harry Potter. Toinen bestseller on kirjoittanut J. D. Salinger. Tämä kirja oli erittäin kiistanalainen, koska se oli kirja uskotaan saaneen Mark David Chapman tappaa John Lennon. Otsikko kirja oli Catcher in the Rye joka myös myi yli 100 miljoonaa kappaletta maailmanlaajuisesti. Muita suuria lukee ovat Pikku Prinssi, Velho ja leijona, Alkemisti, ja Madame Bovary.YHTEENVETO:

Sekä elokuvissa ovat taideteoksia, joita ei voida ottivat yhteen toistensa kanssa.

Sekä elokuvissa ovat kanavia henkilö paeta todellisuutta, onko hän on luoja tai pelkkä katsoja.

Sekä elokuvia ja kirjoja on roolinsa paitsi yhteiskunnalle, mutta myös kansakunnan ja maailman.