Ero HND ja B. A.HND vs B.A.

Korkeampi National Diploma ja kandidaatin ovat kaksi eri korkeampi pätevyys tutkintotodistusten ja astetta vastaavasti.

HND
'HND' on lyhenne sanoista 'Higher National Diploma.' Se myönnetään Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Se on tutkintotodistus pätevyys ja käytetään saada pääsy tiedekorkeakouluiksi. Se on sama kuin ensimmäisen ja toisen vuoden kolmen vuoden tutkintoa yliopistossa. On olemassa kaksi tasoa tai moduulien HND. Yliopistot hyväksyvät opiskelijat joko osaksi heidän toinen vuosi tai kolmas vuosi neljän vuoden kurssi. Tätä kutsutaan usein 'top up.' Kun kolmen vuoden opiskelija voi olla kaksi eri asteita: HND ja oppiarvo. Tämä järjestelmä on sovellettavissa Englannissa, Walesissa ja Pohjois-Irlannissa. Se vastaa tasoa 5 National Arviointi Framework.

HND on BTEC tai liiketoiminnan ja teknologian pätevyys. Se on palkittu Edexcel. HND voidaan suorittaa joko kahden vuoden, kokopäiväinen kurssi tai yksivuotinen, kokopäiväistä hankittuaan korkeampi kansallinen todistus. Valmistumisen jälkeen tutkintotodistuksen, opiskelijat voivat käyttää 'HND' jälkeen heidän nimensä. HND arvostellaan kohti GNVQ. HND Skotlannissa on erilainen. Se on palkittu Scottish Qualifications Authority. HND vastaa tasolle 8 Skotlannin Luotto- ja tutkintojen viitekehys.

B.A.
'B. A.' sanoista 'kandidaatti.' On suorittaville kurssi taiteet. Se on kandidaatin 's aste ja kestää kolme-neljä vuotta riippuen tietystä maasta. Euroopan unionin maissa tulee se valmistuu kolmen vuoden ajan. B. A. käytetään yleisesti astetta; B. A. tavallinen tutkinto tai B. A. (Hons).Vuonna U.K. ja Irlannissa, B. A. aste myönnetään opiskelijoille taiteet vain, mutta joissakin antiikin yliopistot kuten Oxford ja Cambridge ja Dublin, järjestelmä on erilainen. Näissä yliopistot, B. A. aste annetaan opiskelijoille, jotka ovat jo valmiiksi päättökoetta joko taiteen tai tieteen.

Yhdysvalloissa, joka on B. A. sanoista 'kandidaatin' tai A.B. joka tarkoittaa 'ARTIUM baccalaureus.' Nämä ovat ylempää astetta erityisen annetaan opiskelijoille kielen, kirjallisuuden, matematiikka, yhteiskuntatieteiden, inhimillisyys, historia, jne.
Yhteenveto:

1. 'HND' tarkoittaa 'Higher National Diploma'; 'B. A.' sanoista 'kandidaatti.'
2. HND on liiketoiminnan ja teknologian pätevyys kun B. A. on perustutkintoa tietenkin vapaiden lukien, kirjallisuus, matematiikka, yhteiskuntatieteet, historia, humanistiset jne
3. HND voidaan suorittaa joko kahden vuoden, kokopäiväinen kurssi tai yksivuotinen, kokopäiväinen kurssi hankittuaan Korkeampi National sertifikaatti. B.A. on kolmen tai neljän vuoden kurssi riippuen maan.