Ero Failure ja SuccessEpäonnistuminen vs menestys

On olemassa monia tapoja sanojen 'menestys' ja 'epäonnistuminen' voidaan määritellä. Näitä alueita voidaan liittyvät urasi tai koulutus. Se voi jopa olla noin suhdetta sisällä perheen erityistä joku, tai jopa ystävien kanssa. Onnistumisen ja epäonnistumisen voisi myös löytyä alueilla etsivät polun Jumalaa tai uskonnon ja jopa polullenne kohti itsensä kehittämiseen ja oman grand matkaansa kohti itsensä täydellisyyttä. Se voi myös olla rahasta. Onnistumisen ja epäonnistumisen voi todella ylittää rajoja, miten henkilö 'menneisyyden, nykyisyyden ja tulevaisuuden tulevat olemaan. Nämä kaksi sanaa ovat yhteydessä toisiinsa. Ne kietoutuvat toisiinsa. Menestys ei voi koskaan tapahtua ilman läpi useita epäonnistumisia. Vaikka te menestyvät, riski säilyy korkealla voit epäonnistuisi. suhde onnistuminen ja epäonnistuminen on oikeastaan ​​enemmän kuin iso wheelCyou nousevat ja sitten mennä alas. Mutta yksi asia on varma, onnistuminen ja epäonnistuminen on yksi suurimmista paradokseja elämässä.

Miksi epäonnistuminen olennaista menestykseen, ja mitä onnistumisista oppia virheistä? Tässä ovat erot näiden kahden termejä, jotka tekevät niistä niin suuri paradoksi elämässä.

'Failure' tarkoitetaan epäonnistumisen. Tämä sana on synonyymi kaikkien negatiivisten ja sydäntäsärkeviä merkityksiä sanat adjektiivi luetteloon. Voit arvostella tämän sanan 1 ja 10 riippuen siitä, kuinka kovaa sinun jättäminen merkitsee sinulle. Epäonnistuminen on niin tappava kuin hurrikaani Katrinan tai suuri Aasian tsunamin koska se on vaatinut paljon ihmishenkiä samoin. Koska epäonnistuminen tahansa edellä mainituilla aloilla, monet ihmiset ovat sitoutuneet johtaa kuolemaan mieluummin kuin kohdata toinen päivä täynnä häpeää. Kuitenkin nämä ihmiset eivät ole tunnustaa niiden lyhytaikainen elämää, että epäonnistuminen on olennainen ainesosa, ennen kuin joku saavuttaa menestystä tai ennen kuin joku voi saavuttaa hänen / hänen tavoitteensa. Christina Aguilera 'laulu voinut' t sanoa sen paremmin: 'Se tekee minut niin paljon vahvempi, saa minut toimimaan hieman kovempaa, se tekee minulle, että paljon järkevämpää'? Kiitos minut taistelija. 'Menestys ilman epäonnistuminen on ei ollut menestys lainkaan. Life uskaltaisi 't makeampaa ilman hyppysellinen tai kaksi epäonnistumisia matkan varrella. Tiedätkö, mitä doesnt 't tappaa sinut tekee sinusta vahvemman. It' totta. Ja epäonnistumiset elämässä tekee sen sinulle.

Onnistuminen määritelmän tarkoitetaan myönteisen tuloksen. Se on voittoisa elämänvaiheessa. Sana menestys on synonyymi kaikkien myönteisiä sanoja löytyy adjektiivi luetteloon. Se edustaa kaikkia onnellisia asioita voisi koskaan uneksia. Se 's täydellisen epäonnistumisen vastakohta. Kuitenkin vahingoittumatta menestystä ei voi koskaan saavuttaa. Se' s tosiasia. Kukaan ihminen maan päällä ole koskaan saavuttanut menestystä kulkematta ja tehden ulos erämaassa epäonnistumisen. Toisin sanoen, jos olet ollut onnistunut aiemmin elämässäsi, niin olkoon! Se tarkoittaa vain, että teillä on halu onnistua. Ja vaikka et saavuttaa huippunsa menestystä, et koskaan lakkaa oppia, koska epäonnistuminen menneisyyden on opettanut et ole lopettaa oppimista. Menestys ei ole loppua tien, vaikka. Kuten aiemmin mainittiin, epäonnistuminen ja menestys on kuin suuri pyörä. Se 's sykli, joka sinun täytyy käsitellä. Itse asiassa tulee onnistunut asettaa enemmän haasteita, ja joissakin niistä te varmasti onnistu. Mutta se' s kauneuden elossa. Sinun täytyy kohdata nämä asiat uudestaan ​​ja uudestaan ​​tulee vahvempi, työskentelemään kovemmin, tulla viisaammaksi, ja olla taistelija.

YHTEENVETO:1.

Onnistuminen ja epäonnistuminen ovat yksi suurimmista paradokseja elämässä.
2.

Epäonnistuminen on puute menestys, kun menestys on myönteinen tulos.
3.