Ero Fiance ja Fiancee'Fiance' ja 'Fiancee'

Rakastumisella on niin hieno tunne. Kuten sanotaan, se voi siirtää vuoria ja valloittaa kaikki. Se on perusta, jolle suhteet vahvistuvat, ja ajan myötä, se johtaa ystäville kohti avioliiton ja perheen perustamisen.

Haastavinta osa suhde on seurustelu, kun miehen ja naisen näyttää vain parasta sinänsä. Se on, kun mies ja nainen ovat vielä parhaillaan saada tuntemaan toisensa.

Se on aika, jolloin ystäville vain nähdä parasta toisiaan, ja se tuntua maailmassa vain pyörii kohde kiintymyksensä. Se on aika, jolloin kaikki näyttää olevan täydellinen ja kaunis.

Koska suhde kasvaa jotain syvempää, ne voivat päättää ottaa seuraava askel, joka on avioliitto. Tämä on aika, jolloin he saavat sitoutuneita ja lupaan mennä naimisiin keskenään. Sitoutumista voi olla pitkä tai lyhyt riippuen päätöksistä kihlattu.

Tuleva morsian kutsutaan tulevaisuudessa sulhanen 's fiancee. Kihlattu on nainen, joka on kihloissa. Sana' morsian 'tulee ranskan sanasta' sulhanen ', joka tarkoittaa lupausta. Se perustuu latinan sana 'fidere', joka tarkoittaa 'luottaa.'

Kihlattu, siis, on nainen, joka lupaa naimisiin miehen. Tämä lupaus perustuu niiden luottamus toisiinsa ja että ne pitävät sopimuksen naimisiin.Sulhanen käytetään viittaamaan miehelle on kihloissa. Se tulee juuresta sana 'kihlata', joka tarkoittaa 'plighting uskon' tai 'luvata, erityisesti avioliitossa.' Se on nimi, jota käytetään viittaamaan mies, joka on kihlannut.

Raamatussa, kun nainen on kihloissa miehen, hän pidetään vaimoaan. Jotta poiketa toisistaan, ne tarvitsevat avioeroa. Aikana kihlaus, pari ei saa olla yhdynnässä siihen saakka, kun ne ovat valmiita saattamaan avioliittonsa.

Nykyään kihlaparit voivat elää yhdessä, tai ne voivat silti asua yhdessä vanhempiensa tai kotonaan. Jotkut fiances ja kihlatustaan ​​jo elävät yhdessä jonkin aikaa ennen kuin se päättää mennä naimisiin.

Jos kaikki menee hyvin, ja avioliitto työnnetään, sulhanen tulee mies että morsian tulee vaimo. Pari voi sitten alkaa rakentaa kotinsa ja perheensä.

Yhteenveto:

1. fiancee on nainen, kun sulhanen on ihminen.
2. kihlattunsa on kihlattu olla naimisissa miehen kun sulhanen on kihlattu olla naimisissa naisen.