Ero AIEEE ja IITAIEEE vs IIT

AIEEE tarkoittaa All India Engineering pääsykokeet ja IIT merkitsee Intian Institute of Technology. IIT on ryhmä laitosten ja AIEEE on tutkintojärjestelmän suoritettiin eri tekniikan laitokset Intiassa.

IIT on ryhmä autonomisen teknologiakonserni olevat toimielimet Intiassa. Se on perustettu Intian parlamentti ja on julistettu Institutes of National merkitys. AIEEE on pääsykoe tekemän keskuslautakunta Secondary Education.

Yksi tärkeimmistä ero, joka voidaan huomata välillä AIEEE ja IIT on suorittaman tutkinnan. AIEEE koskee ottamista varous arkkitehtuurin ja tekniikan laitokset eri puolilla maata, kuten National Institutes of Technology. Toisaalta, erillinen pääsykoetta kutsutaan IIT-JEE, joka on yleisesti kutsutaan Joint pääsykokeet, pidetään varten IIT paikkaa.

Verrattaessa kahta pääsykokeet, IIT-JEE pidetään kaikkein arvostetuin pääsykoe. IIT-JEE on myös kovempi kuin AIEEE. Vaikka IIT-JEE korostaa rakentamiseen käsitteitä ja oikealla soveltamisen käsite, AIEEE korostaa kysyntään, tarkkuutta ja nopeutta.IIT-JEE testaa ehdokas 'käskystä perustekijöistä. Verrattaessa esitetyistä kysymyksistä IIT-JEE ja AIEEE, entinen tutkimus on hyvin monimutkainen.

Vaikka IIT '' JEE tentit ovat suorittaville tunnustuksia, post jatko tunnustukset tehdään perusteella JMET, GATE, CEED ja JAM. Vuonna AIEEE, ehdokas pyrkivä B.Arch on saada läpi matematiikan ja kelpoisuuskokeen ja ehdokas pyrkivä B.Tech pitäisi mennä läpi fysiikan, matematiikan ja kemian testejä.

Yhteenveto

1. AIEEE tarkoittaa All India Engineering pääsykokeet ja IIT merkitsee Intian Institute of Technology.
2. IIT on ryhmä laitosten ja AIEEE on tutkintojärjestelmän suoritettiin eri tekniikan laitokset Intiassa.
3. AIEEE koskee ottamista varous arkkitehtuurin ja tekniikan laitokset eri puolilla maata, kuten National Institutes of Technology. On Toisaalta erillinen pääsykoetta kutsutaan IIT-JEE, joka on comonly caled Joint pääsykokeet, pidetään varten IIT paikkaa.
4. Kun verrataan kahta pääsykokeet, IIT-JEE pidetään kaikkein arvostetuin pääsykoe. IIT-JEE on myös kovempi kuin AIEEE.
5. Verrattaessa esitetyistä kysymyksistä IIT-JEE ja AIEEE, entinen tutkimus on hyvin monimutkainen.