Ero MBA ja MA 'MBA' vs? 'MA'

Sen jälkeen viimeistely perustutkintoa tai poikamies 'tutkinto, opiskelija voi halutessaan ilmoittautua tutkijakoulussa. Jatko-opiskelija yleensä kurssitöitä hänen erityisiä koulutusaloittain. Se edellyttää tuottavat tutkimustyöhön kuten väitöskirjoja tai opinnäytetöiden ja puolustus.

Ilmoittautumalla tutkijakoulu on monia vaatimuksia. Yksi on, että opiskelija on oltava kandidaatin 's tutkinto korkea laatuja hänen koulutusaloittain. Lisäksi hänen on läpäistävä tutkijakoulu standardoitu testi, Graduate Management Admission Test (GMAT), ja Graduate Record Examination (GRE).

Kirjainta suosituksen perustutkintoa ohjaajien, ohjaajat, ja tutkimus valvojat ovat myös tärkeitä. Opiskelija on myös toimitettava aiesopimuksen johon pitäisi kuulua hänen aiotun tutkimuksen alalla. Tutkijakoulun palkinnot edennyt korkeakoulututkinnot kuten Master of Arts (MA), Master in Business Administration (MBA), ja filosofian tohtorin (FT).

MBA ja MA sekä mahdollistaa opiskelija saada tohtorintutkinto. Vaikka niillä on useita yhtäläisyyksiä, niillä on myös selviä eroja. Yksi ero on alan tutkimuksissa. MA on jatkotutkinto Englanti, historia, maantiede, humanistiset filosofia, yhteiskuntatieteet, kuvataide, hoitotyö, ja teologia.

MBA on jatko-opiskelija liiketoiminnan ja on avoin kaikille, joilla on kandidaatin 's tutkinnon tahansa koulutusalaan. Se opettaa tieteelliset lähestymistavat johdolle ja perehdytään eri toimialoilla.Ilmoittautumalla MBA kurssi esittelee opiskelija alueilla, kuten kirjanpito, rahoitus, markkinointi, hallinto, henkilöresurssit, liikejuridiikan, talous, ja muut liiketoiminnan aloilla syrjään hänen erityisiä koulutusaloittain.

MBA ja MA poikkeavat toisistaan ​​myös niiden kesto. On olemassa kahden vuoden kursseja MBA ja MA, mutta useimmat MBA kursseihin kolmen vuoden opintojen. MBA-ohjelmat voivat olla koko ajan, kiihtyi, osa-aikaisesti, tai Executive. Myös off-kampuksen ohjelmia, jotka voidaan tehdä postitse, sähköpostitse, videoita ja Internetissä.

Läpäisemisen jälkeen MA-ohjelma, jatko voi toimia kasvattajana, tutkimusapulainen tai konsultti hänen koulutusaloittain. Tutkinnon MBA-ohjelmia, on asianmukaisesti varustettu riittävästi tietoa liiketoiminnan aloilla ja periaatteita ja voivat työskennellä ylemmäksi organisaation. Hän voi sitten työskennellä talouden ja liiketoiminnan konsultti tai johtaja yrityksen.

Yhteenveto:

1. MA on maisteri taas MBA on Master in Business
Administration.
2. MA on yleensä kaksivuotinen kurssi taas MBA voi olla kaksi tai
Kolmen vuoden kurssi, jopa pidempään joissakin ohjelmissa.
3. MA on avoin niille, jotka ovat kandidaatin 's astetta
humanistiset yhteiskuntatieteiden, kuvataiteet, Englanti, geologia, jne
kun taas MBA on avoin kaikille tutkinnon kanssa poikamies 's tutkinto
erityisesti valmistuneille liiketoimintaan liittyviä kursseja.
4. Tutkinnon MA ohjelmat voivat toimia kasvattajana ja konsultit
in opintoalat kun valmistuneet MBA-ohjelmia voidaan
työskentelevät johtajat, liike-elämän konsultit ja muut korkeammat
tehtävissä yrityksessä tai organisaatiossa.
5. MA valmistelee yksittäisen tulla asiantuntija hänen alalla
tutkia samalla MBA valmistelee yksittäisen tulla hyvin