Ero tunnesiteistä ja psykologiset AttachmentEmotional Attachment vs Psykologinen Attachment

Kiinnitys on eräänlainen vahva näkymätön side, joka on olemassa yksilöiden välillä. Nämä siteet ovat yleisesti läsnä lasten ja heidän aikuisten hoitajille tai muita huomattavia (eli äidit). Vaihtoehtoisesti jotkut siteet ovat puhtaasti ammatillinen pohjimmiltaan joita esiintyy kahden yksilöitä, jotka eivät edes tunne toisiaan niin paljon. Kuitenkin suurin osa näistä liitetiedostot ovat vastavuoroisia ja toisiaan ymmärtänyt perustuvat tunteisiin, turvallisuudelle, ja turvallisuus.

Pikkulasten nähdään olevan yksi vahvimmista emotionaalinen liitteitä niiden huoltajille. Aina kun ne ovat erillään niistä, ne ovat välittömästi täynnä surua. Tämän seurauksena ahdistusta potkuja johtuen niiden pelko luopumista ja hylkäämistä. He käyttävät itku, koska se on (ne) tehokkain väline, jota käytetään napata ensisijainen hoitaja 'huomion.

Teoriassa lapsilla (imeväisten ja pikkulasten) käyttämään emotionaalinen liitetiedostot itseluottamusta. Aina kun henkilö, jolle ne on kiintyneitä on aivan lähellä, he 'll on energiaa ja rohkeutta tutkia maailmaa koska he tuntevat olonsa turvalliseksi heidän kanssaan heidän rinnallaan. Ironista kyllä, kun nämä samat lapset kasvavat myöhemmin meitä aikuisia, he myöhemmin tulla huolissaan, jos tällaiset emotionaalinen liitetiedostoja ehkä johtuen niiden tarve itsenäisyyden.

Monet psykologit väittävät, että emotionaalinen kiinnitys on seurausta puhkeamisen tunteita, jotka tulevat emotionaalista puolta henkilön tai mielen. Sen sijaan, psykologinen kiinnitys liittyy looginen segmentti yksi 's olento. Ja niin, jos tuntuu, että olet rakastunut tietyllä joku, niin olet kiintyneitä. Kuitenkin, jos tiedät tai täytyy pysyä tai olla saman erityistä joku rakastat, niin sinun 'uudelleen osoittaa psykologinen kiinnitys. Emotionaalinen sitoutuminen on tarpeen rakkautta ja hyväksyntää.Toisessa mielessä psykologinen kiinnitys on liitetty yhteen 's tarve turvallisuuteen. Jos läsnä, se auttaa varmistamisessa henkilö hänen läsnä tässä maailmassa. Se on kuin psykologisesti kiinnitetty joku koska tarvitset häntä olemaan menestyä elämässä. hyvä esimerkki on liitetiedosto opettajasi kanssa, pomo, tai työnantaja.

Yhteenveto:

1. emotionaalinen kiinnitys näkyy parhaiten hyvin intiimi tai vahvat suhteet kuten lasten ja niiden ensisijainen huoltajille.
2. Emotional kiinnitys on tunteet peräisin jostakin 's emotionaalinen puoli samalla psykologinen kiinnitys on tunteet peräisin looginen ulottuvuus.
3. Psykologinen liitetiedostot auttavat varmistamaan yhdessä 'läsnäolo tässä maailmassa.