Ero Allah ja Jesus
Allah vs Jesus

Allah on arabiankielinen ja muslimien versio Jumalan. ? Jeesus on hahmo kristinuskon, hän on usein kutsutaan Jumalan Pojaksi. ? Sen lisäksi ero ihmisiä, jotka uskovat Jumalaan tai Jeesukseen olla uskonnollinen hahmo, on olemassa myös muita eroja näiden kahden välillä. ? Islamissa Allah uskotaan olevan ylin luku, jumaluus. ? Hän on ainutlaatuinen luoja, maailmankaikkeuden herra, ja on otettava käyttöön ennen kaikkea. ? Kristinuskossa, Jeesus ei ole luoja, mutta luoja 'poika.? Jeesus on osa Pyhän Kolminaisuuden revered kristittyjä.? Kolminaisuusoppi on ajatus siitä, että isä, poika, ja haamu ovat mielenosoituksia todellista uskoa.? Allah otetaan enemmän Jumalan kuin mies, kun taas Jeesus esitetään kristityille mies, joka kulki maan kuten kaikki muut miehet.

Mies, joka on Jesus sanottiin olevan juutalaista kunnon syntynyt Jerusalem, Israel. ? Vaikka ei ole mitään tieteellistä näyttöä syntymästä tai kuolemasta, syntymästä vietetään joulupäivänä kaikki kristityt. ? Päivä Jesus 'kuolema on merkitty päivä surun kristityille, koska hänen sanotaan saaneen surmansa juutalaisten ei-kristittyjä.? Allah käytettiin ensimmäisen kerran vuonna Mekan uskonto kuvata korkeampi voima, jonka tulee pitää tehdä ollakseen totta islaminuskoa.? Jumala on arvosteltu kuin islaminuskoisten tai arabit kuin on vaativa Jumala, mutta muslimit uskovat toisin.

Islaminuskoisten antanut Allahin 99 nimeä, jokainen kuvaa kunniaa hänet jumaluus, kukin nimi kuvaamaan toista laatua häntä. ? Allah, luojana, uskotaan tehneen kaikille yhtäläiset ja jotka kärsivät tallennetaan. ? Jeesus uskotaan olevan pelastaja Christian sieluja. ? Uskotaan, että hän eli saarnata Jumalan teitä ja kuoli koko ihmiskunnan synnit.Kristinusko ja Allah ovat kohdanneet arabiaksi kristittyjä. ? Tämä on usko, että Jumala on edelleen Jumala, mutta hän on sisällytetty uskonsa kautta kolminaisuudesta, joka on osa kristinuskon. ? Jopa kristityille ja niille juutalaista uskoa, Allah on hyväksyttävä termi Jumalalle.

Allah ja Jesus saattaa tuntua samanlaisia ​​niille, jotka eivät ole tietoisia yksityiskohtia, mutta ne ovat hyvin erilaisia. ? Allah ja Jumala ovat joskus vaihdettavissa tarkoittavan samaa, mutta Jeesus ja Jumala eivät ole samoja.

Yhteenveto

Allah on muslimi Jumala. ? Jeesus on poika kristillisen Jumalan osa kolminaisuus uskon.

Allah on jumaluus ja Jumala. ? Jeesus pidetään mies, joka eli ja kuoli.

Allah pidetään ylin ennen kaikkea, niin hänelle annetaan 99 nimeä, jotka kuvaavat hänen suuria ominaisuuksia. ? Jeesus on pelastaja jonka sanotaan pelastaa kristityt myllerryksessä syntisen elämän.