Ero rikkaiden ja köyhienRich vs huono

Missään eroa 'rikas' ja 'huono' selvemmin kuin yhteiskunnissa tai maat, jotka ovat kehittymättömiä tai ovat vielä kehittymässä. Kuilu rikkaiden ja köyhien on erittäin laaja näissä paikoissa ja kapeneva näyttää mahdottomalta. Vaikka on olemassa ihmisiä, jotka ovat syntyneet rikkaita, jotka on syntynyt rikkaan perheen; Joissakin rikastua takia kovaa työtä ja sitkeyttä. Silti toiset rikastua hyödyntämällä tietyissä olosuhteissa tekemällä asioita tapahtuu sen sijaan että odotettaisiin niiden tapahtuvan.

Sitten taas, mikä tekee köyhän ja mikä tekee yksi rikas? Rikas mies on kuvattu yksi runsas tarjonta resursseja ja varoja. Hänellä on kaikki materiaali asia, että hän tarvitsee ja enemmän. Hän voi omistaa suuren talon tai useita taloja ja ajoneuvoja. Vuonna rikkaan 'talossa, ruoka on aina pöydällä, ja palvelijat ovat aina huolehtia hänen tarpeensa sekä perheensä' s. Lapset käyvät koulua, käyttää kivoja vaatteita, ja annetaan paljon mahdollisuuksia tulla niin rikas kuin heidän vanhempansa tai menestyvät itse.

Sana 'rikas' on synonyymi sanoilla 'varakas, varakkaita, ja hyvin toimeentulevia,' jotka kaikki viittaavat elämään joka on taloudellisesti vakaa, ylellisestä ympäristöstä, ja korkea elintaso sosiaalisten etuoikeuksia ja arvovaltaa. Se tulee vanhan Englanti sana 'riisi', joka tarkoittaa 'väkevä, voimakas ja varakas.' Se tulee Proto-germaaninen sana 'reiks' tarkoittaa 'hallitsija ja voimakas.'

Sana 'huono', toisaalta, tulee vanhan ranskan sanoista 'poure' tai 'pauvre' latinan sanasta 'vaivainen', joka tarkoittaa 'huono.' Se on synonyymi sanoilla: 'indigent, tarvitsevia, varattomat, rahaton, köyhtynyt, ja köyhyys kärsineiden.' Näitä sanoja käytetään viittaamaan kunnon puuttuu mukavuudet elämän, ei pysty huolehtimaan perustarpeet kuten ruokaa ja suojaa.Köyhä mies on määritelty, jolla on vain vähän tai ollenkaan rahaa ilman keinoja tukea hänen perheensä. Joskus hän on jopa mitään suojaa tai vaatteita suojaa lämpöä ja kylmää. Hän on töitä, jotta laittaa ruokaa pöytään. Köyhä mies 's lapsia ei voida käydä koulua, koska heillä ei ole siihen resursseja, ja joskus ne jopa työskennellä auttaakseen perheen hengissä. Vaikka useimmat lapset köyhien perheiden köyhtyvät aikuisia itse, jotkut nousu edellä köyhyyttä kovalla työllä.

Nämä ovat tärkeimmät seikat käsitteitä rikkaiden ja köyhien, mutta siellä on myös henkinen puoli, jossa yksi on rikas, jos hän on lähempänä Jumalaa palvelevat Häntä ja hänen ihmisiä. Näin jopa köyhän pidetään rikas varsinkin jos hänen elämänsä kotona on sen mukaisesti, mitä Jumala halusi hänen elämänsä olla.

Yhteenveto:

1. Huono on tila, jossa yksi puuttuu materiaalin asioita, kun rikas on tila, jossa yksi on kaikki materiaali mitä hän tarvitsee.