Ero Love and 'järjestettyjä avioliittoja'Rakkaus vs 'järjestetyt avioliitot'

Avioliitto on sosiaalinen sopimus miehen ja naisen. Avioliitto on juridinen sopimus välillä kaksi henkilöä, joka johtaa sukulaisuus. Nykyään voi kuulla rakkaudesta avioliitot ja järjestetyt avioliitot, mikä on jonkin verran eroja.

Toisin kuin järjestetyt avioliitot, rakkaus avioliitot ovat yleisempiä länsimaissa. No, mitä on järjestetty avioliitto ja rakkaus avioliitto? Järjestetyn avioliiton on avioliitto, joka on järjestetty muut henkilöt kuin ne, jotka ovat menossa naimisiin. Toisaalta, rakkaus avioliitto on avioliitto, joka on järjestetty kumppanien itse.

Vuonna järjestetyt avioliitot, parit täytyy suostumusta vanhempiensa. Toisaalta, useimmissa rakkauden avioliitot kumppanit ei tarvitse vanhempien suostumusta, tai vanhimmat.

Toisin kuin rakkaus avioliitot, järjestetyt avioliitot ovat vakaampia. Avioerot nähdään vähemmän järjestetyt avioliitot, ja siellä on suuri perhe side.

Vuonna järjestetyt avioliitot, vanhemmat perusteellisesti tutkia taustalla morsiamen ja sulhasen. Ne tutkii kaikessa, kuten runsaan terveyttä ja tottumukset. Rakkaudessa avioliitot, parit eivät ole huolissaan mitään tausta tutkimuksiin. Se on vain rakkautta, joka toimii veressä.

Kun puhutaan rakkaudesta, rakkaudesta on kehitettävä järjestetyn avioliiton, koska ne vain tuntemaan toisensa paremmin jälkeen avioliiton ulkopuolella, mutta rakkaus avioliitto, parit ovat aina ollut rakastunut, ja ei ole tarvetta kehittää sitä.Vuonna järjestetyt avioliitot, parit eivät ehkä pysty ymmärtämään toisiaan erittäin hyvin, ja myös tiedä mieltymyksiään toisiaan. Toinen asia, joka nähdään järjestetyt avioliitot, että miehet ovat aina hallitsevampi kuin naiset. Rakkaudessa avioliitto, parit saavat tutustua toisiinsa ennen avioliiton ulkopuolella. Näissä avioliitoissa, kukaan ei näytä olevan hallitseva henkilö yli muiden.

Yhteenveto:

1. järjestetty avioliitto on avioliitto, joka on järjestetty muut henkilöt kuin ne kaksi, jotka ovat menossa naimisiin. Toisaalta, rakkaus avioliitto on avioliitto, joka on järjestetty kumppanien itse.

2. Toisin kuin rakkaus avioliitot, järjestetyt avioliitot ovat vakaampia.

3. järjestetyn avioliiton, parit täytyy saada suostumus vanhempiensa. Toisaalta useimmissa rakkauden avioliitot kumppanit ei tarvitse vanhempien suostumusta, tai vanhimmat.