Ero UCSD ja SDSUUCSD vs SDSU

Koulut ja yliopistot ovat oppimisen perusta meille ihmisille. Me kaikki arvo koulutus, koska se on jotain, että muut voivat 't ottaa meiltä pois. Tutkimme, koska me tiedonjano ja haluavat enemmän yksilöitä. Tutkimme, koska haluamme olla uran että me' ve aina halunnut. Tutkimme koska haluamme palvella muita ja olla johtajia alalla, jotka olemme kiinnostuneita.

Yhdysvalloissa, on olemassa monia suuria yliopistoja. Osavaltiossa California, kaksi yliopistoa ovat aina parhaillaan verrataan toisiinsa. Nämä kaksi koulua ovat UCSD ja SDSU. Olkaamme nähdä eroja molemmissa kouluissa.

'UCSD' tarkoittaa 'University of California, San Diego', kun taas 'SDSU' tarkoittaa 'San Diego State University.' UCSD perustettiin vuonna 1960, kun SDSU perustettiin vuonna 1897. Molemmat yliopistot julkisrahoitteista. SDSU on enemmän opiskelijaa ja jatko-opiskelijaa. UCSD, toisaalta, on suurempi määrä lahjoitusvarat yhteensä $ 400 miljoonaa euroa.

On 20 Nobel-palkinnon alkaen UCSD kun SDSU doesnt 't mitään. Hyväksyttyjen osuus SDSU on pienempi eli 28 prosenttia ja UCSD on 38 prosentin hyväksynnästä. Värit UCSD ovat tummansininen ja kulta taas SDSU' s värit ovat musta, punainen ja kulta. Motto UCSD on 'Tulkoon valo', kun SDSU 's motto on' Minds että maailmaa liikkeessä. 'Kansantalouden rankingissa, UCSD sijoittuu 37. paras yliopisto Yhdysvalloissa taas SDSU on sijoittunut 164. US-News and World Report. SDSU on suurin määrä tohtorintutkintojen tarjotaan Kaliforniassa.

Kun kaikki on sanottu, molemmat Kalifornian yliopistot ovat erittäin lupaavia omia ohjelmia, astetta, ja saavutuksia. Kuitenkin opiskelijat on muistettava, että koulussa ei ole niin väliä. Tärkeintä on se, miten kukaan voi hallita ja työllistyä saatuaan astetta. On enemmän haasteita, jotka täytyy kohdata valmistuttuaan college.

Yhteenveto:

1. 'UCSD' tarkoittaa 'University of California, San Diego', kun taas 'SDSU' tarkoittaa 'San Diego State University.'
2. UCSD perustettiin vuonna 1960, kun SDSU perustettiin vuonna 1897.
3. Molemmat yliopistot ovat julkisesti rahoitettu.
4. SDSU on enemmän opiskelijaa ja jatko-opiskelijaa.
5. UCSD, toisaalta, on suurempi määrä lahjoitusvarat yhteensä $ 400 miljoonaa euroa.