Ero mormonit ja kristittyjenMormonit vs Kristityt

Mormonit ja kristityt molemmat uskovat Jeesukseen Kristukseen. Vaikka Mormonit pitävät itseään kristittyjä, niitä ei pidetä niin protestanttisen ja katolisen kristittyjä. Sekä mormonit ja kristityt jakavat paljon yhteistä, mutta on myös monia eroja näiden kahden ryhmän välillä.

Mormonit, kuten uskonnollinen ryhmä, muodostettiin Joseph Smith, joka on katsottu palautettu kirkon. Se oli 1820-luvulla, että mormonismi kehittynyt. Virallinen nimi mormonikirkko on 'Kirkko Jeesuksen Kristuksen Myöhempien Aikojen Pyhien'.

Mitä eroja mormonit ja kristittyjen, entinen lahko uskoo Mormonin kirjassa, joka tunnetaan myös mormonien raamattu sekä Raamattu; Pearl suuri hinta, ja liitot ja oppeja. Kristityt uskovat Raamatusta.

Mitä he uskovat Jumalaan, mormonit uskovat taivaallinen isä, joka on fyysinen ruumis. Toisaalta, kristityt uskovat Trinitarian Jumalaan, joka ei ole fyysistä elin. Kristityille, heillä on yksi jumala, Trinity Jeesuksen Messiaaksi. Kristityt uskovat myös pelastuksen. Mormonit eivät usko Kolminaisuuteen tai yksi Jumala. Mutta heillä on kolme Gods C Isä, Poika ja Pyhä Henki. Kaikki kolme ovat erillään toisistaan ​​kaikin tavoin.

Kristityille, Jesus uskotaan syntyneen Neitsyt Marian, kun taas mormonit uskovat, että Jeesus oli luonnollinen syntymän ja syntyi taivaallinen Isä ja Marian.Mitä Sin, mormonit uskovat, että kaikki ihmiset ovat vastuussa omista synneistään ja koko ihmiskunnan nousevat kuolleista ja tallennetaan viimeisenä päivänä. Kristityille, synti on kammottavaa kuin se häpäisee Jumalaa. He uskovat, että synti on maanpetos Jumala ja Pyhä Henki.

Verrattuna kristittyjä, mormonit johtaa kurinalaista elämää. Mormonit vastustavat alkoholin, tupakan, teetä, kahvia ja muiden riippuvuutta aiheuttavien aineiden.

Yhteenveto

Mormonit uskonnollisena ryhmä muodostettiin Joseph Smith, joka on katsottu palautettu kirkon. Se oli 1820-luvulla, että mormonismissa perustettiin.

Mormonit uskoo Mormonin kirjan tai mormonien raamattu, ne? myös päärlyn ja liittojen ja oppeja. Kristityt uskovat Raamatusta.

Kristityille Jesus uskotaan syntyneen Neitsyt Marian,? kun taas Mormonit uskovat, että Jeesus oli luonnollinen syntymä.

Mormonit uskovat taivaallinen Isä, joka on fyysinen ruumis. Toisaalta, kristityt uskovat Trinitarian Jumalaan, joka ei ole fyysistä elin.