Ero Intialainen kulttuuri ja Länsi kulttuuriIntialainen kulttuuri? vs Western Culture

Kulttuuri vaihtelevat maittain ja alueittain. Ei kulttuuri voi olla sama. Tämä on myös totta viitaten Intian ja länsimaisen kulttuurin.

Intian ja Länsi kulttuureissa eroavat monin tavoin, kuten perhesuhteet, avio elämä, ruoka, vaatetus, sosiaalista elämää, ja uskonnollista elämää.

Intian kulttuuri pidetään yksi vanhimmista kulttuureista taas länsimaisen kulttuurin pidetään modernin.

Puhuttaessa perhe-elämän, on olemassa suuri sidos perheenjäsenten Intian kulttuuri, joita ei voida nähdä länsimaisen kulttuurin. Intian kulttuuri, voi törmännyt yhteinen perheitä. Puhuttaessa länsimaisen kulttuurin, mutta ne ovat vain pieni perhe yksikköä.

Toinen ero, joka voidaan nähdä, että länsimainen kulttuuri on avoimempi. Vaikka sosiaalinen sekoittaminen on hyvin yleinen länsimaisen kulttuurin, jos niitä ei hyväksytä in Intian kulttuuri. Vuonna kastike, intiaanien pukeutua hyvin vaatimattomalla tavalla ja ei kulumista paljastavia mekkoja. Yllään paljastava mekko on kuitenkin melko yleinen länsimaisen kulttuurin.Vaikka Länsi ihmiset voivat tulla ystäviä hyvin pian, sitä ei voida ottaa sitoumuksena. Jos henkilöllä on tullut sitoutunut toiseen, se voi kestää jonkin aikaa länsimaisen kulttuurin. Indians nähdään tulla sitoutuneita hyvin pian.

Länsi kulttuuri, ihmiset ovat suuressa arvossa ja taitojaan. He jopa myöntävät avoimesti taitojaan. Intiaanit eivät tee niin. Ne ovat hieman ujo ja haluavat muun henkilön lisätä taitojaan.

Nyt koskevat naisten aseman, niiden katsotaan olevan yhtä länsimaisen kulttuurin. Kuitenkin Intian kulttuuri, naiset eivät jaa rinnastetaan miesten.

Yhteenveto:

Intian kulttuuri pidetään yksi vanhimmista kulttuureista taas länsimaisen kulttuurin pidetään modernin.
Puhuttaessa perhe-elämän, on olemassa suuri sidos perheenjäsenten Intian kulttuuri, joita ei voida nähdä länsimaisen kulttuurin.
Vaikka sosiaalinen sekoittaminen on hyvin yleinen länsimaisen kulttuurin, jos niitä ei hyväksytä in Intian kulttuuri.
Vuonna kastike, intiaanien pukeutua hyvin vaatimattomalla tavalla ja eivät mene paljastavia mekkoja. Kuitenkin yllään paljastava mekko on melko yleinen länsimaisen kulttuurin.
Länsi kulttuuri, ihmiset ovat suuressa arvossa ja taitojaan. He jopa myöntävät avoimesti taitojaan. Intiaanit ovat enemmän ujo ja mieluummin toisten itsetuntoa taitojaan.