Ero M.Sc. ja M.A.M.Sc. vs M.A.

M.Sc. ja M. A. ovat kaksi eri master 's astetta. Nämä tutkinnot myönnetään Commonwealth Euroopan kansojen.' diplomi 'tarkoittaa' Master 's of Science' ja 'M. A.' sanoista 'Master of Arts'. Master 's astetta ovat astetta, jotka voidaan hankkia henkilö, joka on jo tilalla poikamies' s aste. Master 's on korkeakoulututkinto, se annetaan henkilöille, jotka ovat jo osoittaneet tietämystä jollakin tietyllä alalla ja ammattikäytäntöjen. Se on jossain määrin myönnetty niille opiskelijoille, jotka opiskelevat tai saavat tietyn mestareiksi tiettyyn aiheeseen ja saada erikoisosaamista tietty aihe.

Master 's astetta kutsutaan myös' magister 'monilla kielillä. Joissakin kielissä myös käyttää termiä' sukulais. 'Euroopassa standardointi päällikön' tutkinto tapahtuu, ja lähes kaikissa maissa läsnä eriasteisia eri tieteenaloilla. Kaksi yleisintä otsikot master 'tutkinto on diplomi ja M. A. Maissa, kuten Yhdysvalloissa, Master' tutkinto on jatkotutkinto. On kaksi tapaa hankkia sitä. Joskus tohtorin voidaan aloittaa heti kandidaatin 'tutkinnon, mutta isäntä' s aste on ansaittava yhdessä tohtorin, ja tämä järjestelmä on nimeltään 'master' s asteen matkalla ', kun taas muissa tapauksissa suoritettuaan valmistumisen tai yksi 's poikamies' tutkinto, voi mennä kahden vuoden jatko master 's aste.

M.Sc.
Master 's of Science kutsutaan myös' Magister Scientiae 'latinaksi. On myös lyhennettä SM, SM, M. Si, DI, FM, M. Sei., Sc.M. MSHS jne Tämä on pos tutkinto varten tutkijat monissa maissa erityisesti tutkimus tieteen. järjestelmä myöntämisen aste vaihtelee eri maissa. 'MSc' tai 'diplomi' käytetään commonwealth Euroopan kansakuntien. Yhdysvalloissa, Master 's of Science lyhennetään' MS 'tai' MS 'M.A.
'M. A.' sanoista 'Master of Arts'. Se on myös lyhennettä M.A., MA, A. M., AM jne Tämä on jatkotutkinto myönnetään tutkimus taiteen. Master 's of Science kutsutaan myös' Magister Scientiae 'latinaksi. Tämä jatkotutkinto myönnetään tutkimuksen aiheita kuten kieliä (Englanti, jne.) Historia, filosofia, maantiede, humanistiset, kuvataiteet, yhteiskuntatieteet, hoitotyön, ja myös teologia. Jos me jäljittää historiaa, Master of Arts peräisin opetus Licentia docendi tai 'lupa' in yliopistossa Pariisissa.

Yhteenveto:

1. 'M.Sc.' sanoista 'Master' s of Science ',' M. A. 'tarkoittaa maisteri.
2. Master 's of Science kutsutaan myös' Magister Scientiae 'latinaksi.
3. 'M.Sc.' Myös lyhennettä 'SM, S. M., M. Si, DI, M Sc, M. Sei., Sc .m. MSHS,' jne .; 'M. A.' on myös lyhennettä 'M.A., MA, A. M., AM,' jne.