Ero Jay Leno ja David LettermanJay Leno vs David Letterman

Jay Leno ja David Letterman ovat kalusteet myöhäisillan tv. Molemmat miehet ovat isännät kaksi suosittua myöhäisillan talk show. Heidän esityksiä ja niiden hallintaoikeus katsotaan myös olevan kaksi toiseksi pisin historiassa myöhäisillan tv.

Jay Leno on isäntä NBC 's' Tonight Show '. Hän tuli isäntä jälkeen eläkkeelle Johnny Carson, show' n entinen isäntä. Hän jätti shown vuonna 2009 harjoittaa omaa näytä kutsutaan 'Jay Leno Show', mutta palasi vuonna 2010 esityksen jälkeen 's peruutus (johtuen isäntä ristiriitoja). Hänen poissa, Leno korvattiin' The Tonight Show 'by conan O 'Brien.

Toisaalta, David Letterman on isäntänä 'Late Show' David Letterman. 'Late Show' lähetetä CBS mutta aiemmin esitettiin NBC.

Sekä 'Late Show' ja 'The Tonight Show' kilpailevat keskenään arvosanat ja katsojaosuus. Välinen kilpailu kahden isännät (ja laajennus, kaksi näyttelyä) on jatkunut lähes kahden vuosikymmenen ajan.

David Letterman ja Jay Leno molemmat alkoivat 'The Tonight Show', kun Johnny Carson oli vielä show 's isäntä. Sekä Leno ja Letterman toiminut vieraana tai korvaaminen koneiden lukumäärä Carson, kun viimeksi mainittu teki muut isäntä tehtäviä. Letterman oli ensin kentälle isäntänä Carson.

Letterman oli suosinut ehdokas olevan korvaavan isäntänä 'The Tonight Show', kun Carson eläkkeellä. Kuitenkin rooli annettiin Leno ja Letterman alkoi 'Late Show.' 'Late Show' tuli 'Tonight Show' s 'kilpailija, kun entinen muutti NBC' s kilpailija verkkoon, CBS.Jay Leno on tällä hetkellä 61 vuotias, kun Dave Letterman on 64. Vaikka Leno on yksi vaimo (Mavis), Letterman on jo ollut kaksi (Michelle Cook ja Regina Lasko).

Leno aloitti uransa vuotta aiemmin kuin Letterman. Leno alkoi vuonna 1973 nykyhetkeen.
Mitä palkintoja, Letterman (ja hänen näytä) sai enemmän palkintoja kuin Leno. Letterman oli 8 Emmy ja 6 palkintoja American Comedy Awards. Vertailun vuoksi Leno säkkeihin 2 Emmy.

Sen lisäksi hänen 'Late Show' Letterman myös isännöi Oscar. Sen lisäksi, että talk show isäntä, Letterman on myös TV ja elokuvan tuottaja. Hänen yhtiö on nimeltään Worldwide Housut joka tuottaa tv-ohjelmia (jäljempänä 'Late Show', 'Late Late Show' isännöi Craig Ferguson ja 'Kaikki rakastavat Raymond') ja elokuvia kuten 'Strangers Candy' ja 'Knights of Prosperity.' Hänellä on myös levymerkki Clear viihde / C.E. Musiikki ja hän on osakkaana myös auto Racing Team Rahal Letterman Racing (RLR).
Toisin Leno, Letterman on nimetty # 45 TV Guide 's' 50 Greatest TV Stars of All Time. '
Leno, toisaalta, on innokas keräilijä vanhojen ajoneuvojen. Hänen kokoelma sisältää 100 autojen ja 90 moottoripyöriä. Hän myös kirjoittaa sarakkeen, johon hänen collection, auto restaurointi, ja muut auto liittyvistä asioista.

Yhteenveto:

1. Sekä Letterman ja Leno ovat isännät myöhäisillan tv-ohjelmia. Letterman isännöi 'Late Show' David Letterman (CBS), kun Leno on isäntä 'The Tonight Show' (NBC). Molemmat ohjelmat ovat jatkuvasti kilpailu arvosanat ja katsojaosuus.
2. Leno ja Letterman oli yhteinen tausta korvaaviksi hosts 'The Tonight Show' poissaolon aikana Johnny Carson. Kun Carson eläkkeellä, Letterman odotettiin olevan Carson 'seuraaja, mutta rooli meni Jay Leno sijaan. Letterman sai' Late Show 'NBC ennen kuin se siirretään CBS.
3. Jay Leno aloitti uransa 12 kuukautta aikaisemmin kuin Letterman. Hän kuitenkin lähti 'Tonight Show' vuonna 2009 aloittaa oman näyttää. Kun se epäonnistui, hän palasi 'Tonight Show.' Toisaalta, Letterman on ollut jatkuva isäntä 'Late Show' alusta alkaen.