Ero Faun ja SatyrFaun vs Satyr

Fauns ja satyrs ovat vain myyttisiä olioita, mutta sama. Ne ovat erilaisia ​​siinä, miten ne ovat tiedossa. Tämä mytologinen hahmo tunnetaan kreikan satyyri ja fauni Roman.

Sekä fauns ja satyrs on ihmisen torso, vuohi 'ruumis ja sarvet. Alun perin fauni oli ihmisen jalat ja satyyri oli sorkat kuin että vuohi.

Fauns tiedetään olevan asukkaille metsän. Satyyri on kuvata seuraajana Bacchus joka pidetään viinin jumala. Toisin fauni, satyyri tiedetään olevan enemmän sukupuolen asemaan.

Roomalaiset, he olivat jumalat, jotka olivat faun kaltaisia ​​elimiä nimetty Bona Dea ja Faunus. Roomalaiset uskoivat myös fauni motivoi pelko ihmisillä matkoilla metsässä tai enemmän syrjäisillä alueilla. Fauni tunnetaan myös ohjaamaan ihmisille.

Toinen ero fauni ja satyyri on sarvet. Vaikka faun on luonnollinen torvi, satyyri on ansaita sarvet.Verrattuna satyrs, fauns pidetään komea, viaton, ja lempeä. Satyyrien, toisaalta, ovat kömpelöitä ja vastenmielinen ottaa vähän silmät, tasainen kasvot, valtava suut, ja karvainen elin.

Satyrs tiedetään myös olla suuri gluttons verrattuna fauns. Toisin fauns, satyrs ovat hyviä juovat ja ilkikurinen. Fauns ovat tyhmät taas satyrs jonkin verran tietoa.

Fauns voidaan nähdä 'Narnian tarinat' ja esimerkki elostelija näkyy 'Percy Jackson ja salama Thief.'

Yhteenveto:

1. Fauns ja satyrs ovat vain myyttisiä olentoja, mutta sama. Tämä mytologinen hahmo tunnetaan kreikan satyyri ja fauni Roman.
2. Vaikka fauni on luonnollinen torvi, satyyri on ansaita sarvet.
3. Fauns tiedetään olevan asukkaille metsän. Satyyri on kuvata seuraajana Bacchus joka pidetään viinin jumala
4. Roomalaiset uskoivat myös fauni motivoi pelko ihmisillä matkoilla metsässä tai enemmän syrjäisillä alueilla.
5. Toisin kuin faun, satyyri tiedetään olevan enemmän sukupuolen asemaan.
6. Kun verrataan satyyri, fauns pidetään komea, viaton, ja lempeä. Satyyrien, toisaalta, ovat kömpelöitä ja vastenmielinen ottaa vähän silmät, tasainen kasvot, valtava suut, ja karvainen elin.
7. Toisin fauns, satyrs ovat hyviä juovat ja ilkikurinen.