Ero Jumala ja SaatanaGod vs Saatana

'Jumala' ja 'Saatana' ovat Englanti sanat, joita käytetään kristillisessä maailmassa kuvaamaan Perfect Hyvyys ja pahan vastaavasti. Muut uskonnot ja uskomukset ovat samanlaisia ​​uskontoja, mutta sanat käytetään yliluonnollista voimaa, jonka he uskovat ja joka uhmaa hyvyyttä ja tuo paha maailmassa on monia muita nimiä. Lopulta kaikki uskonnot ja kaikki uskovat uskovat mikä hallitsee kaiken ja ovat samanlaisia ​​käsitteitä kuin 'Jumala' ja mikä tuottaa kaikki paha on samanlaisia ​​kuin 'Saatana'.

'Jumala' on Englanti sana, jota käytetään yliluonnollinen Luoja. Hänen uskotaan täysin hallita kaikkea tapahtuu maailmassa ja on valvoja, joka valvoo koko universumin. Monet erilaiset ominaisuudet ovat johtuneet Jumalalle teologien. Jotkut niistä ovat Jumalasta kaikkialla läsnä, mikä tarkoittaa läsnä kaikkialla; omniscience tarkoittaa äärettömästi tietoa; omnibenevolence tarkoittaa täydellistä hyvyyttä; kaikkivaltius tarkoittaa ottaa rajaton valta, jumalallinen yksinkertaisuus, ja joku joka on ikuinen olemassaolon. Joitakin muita ominaisuuksia ovat Jumalan Hänen olento aineeton. Merkitys Hän on merkityksetöntä ja yksittäinen, tärkein moraalisia velvoitteita. Jumalan olemassaolo on uskomus, joka jokainen ihminen haluaa joko uskoa tai eivät usko. Yksi ei voi koota mitään todisteita Hänen olemassaolostaan ​​tai todistus, että Jumala ei ole olemassa. Siten se on henkilökohtainen valinta ja usko ja olisi noudatettava.

Saatana kristinuskossa kutsutaan yhdeksi kokonaisuudeksi, joka on 'opposer' Jumalan. Muissa uskomukset, Saatana voi olla pahalle myös, mutta kristinusko kuvailee Saatanaa pääasiallisena langennut enkeli, joka putosi, koska hän kapinoi hänen Isä, Jumala. Saatana oli alun perin syyttäjä joka nimitettiin Jumala haastaa ja testata miesten 's uskoa Häneen, Jumala. Saatana kutsutaan myös Devil joka uskotaan synnyttänyt kaiken pahan maailmassa. Sana' Devil 'laskeutuu Old Englanti sana 'deofol' ja Lähi Englanti sana 'ke'. Se on yleisin synonyymi saatana. Perinteisesti Saatana on tunnistettu kristinuskon niin kuin käärme, joka houkutteli Eevan kiellettyä hedelmää. Saatana on myös nimitystä 'pettäjä '' ruhtinas maailman ',' syyttäjä ',' aamuruskon poika ',' Lucifer 'jneYhteenveto:

1. 'Jumala' on Englanti sana, jota käytetään yliluonnollinen Luoja. Hänen uskotaan täysin hallita kaikkea tapahtuu maailmassa ja on valvoja, joka valvoo koko universumin. 'Saatana' viittaa yhteen yksikköön, joka on 'opposer' Jumalan.