Ero AMS ja AMI MontessoriAMS vs AMI Montessori

Montessori koulut ovat kouluja, jotka noudattavat opetusmenetelmien ja filosofia sikisi tohtori Maria Montessori. Montessori koulut ovat levinneet ympäri maailmaa, että sillä on suuri vaikutus opetusalalla. AMS ja AMI kaksi organisaatioita, jotka antavat akkreditoinnin Montessori kouluissa. AMS tarkoittaa American Montessori Society ja AMI tarkoittaa Association Montessori Internationale.

Maria Montessori ja poika Mario perustaa AMI vuonna 1929. AMI Montessori pääkonttori on Amsterdamissa.

AMS Montessori, jonka pääkonttori on New Yorkissa, perustettiin vuonna 1960. AMI Montessori perustettiin 1960-luvun lopulla. AMS Montessori oli hengentuote AMI koulutettu opettaja Nancy McCormick Rambusch. ? Hän ajatteli, että Montessori metodologia oli muutettava sen mukauttamiseksi American Culture.Vuonna AMI Montessori, opetussuunnitelma on sama kuin sikisi Maria Montessori. ? Puhtaus alkuperäisen Montessori menetelmän ylläpidetään AMI Montessori. AMS Montessori, on poikkeama alkuperäisestä Montessori menetelmiä. Opettajat voivat hyödyntää ulkopuolella materiaaleja, ideoita ja resursseja.

Puhuttaessa opettajan koulutus, on standardoitu menetelmä hyväksytään AMI Montessori. Opettaja koulutus eroaa keskustasta toiseen AMS Montessori. Vuonna AMI Montessori, on tasaisuus opetuksen ensimmäisestä luokkahuoneista ylemmän tason. Tämä tarkoittaa, että vaikka lapsi osallistuu AMI Montessori muuttuu koulu, hän ei jää vaalipiiristä. Mutta jos kyseessä on AMS Montessori, yksi ei ole tätä yhdenmukaisuutta opetuksen. Tämä tarkoittaa sitä, että lapsi osallistuu AMS Montessori saa jatkuvuutta, jos hän vaihtaa koulun.

Yhteenveto

AMS tarkoittaa American Montessori Society ja AMI tarkoittaa Association Montessori Internationale.

Maria Montessori ja poika Mario perustaa AMI vuonna 1929. AMI Montessori pääkonttori on Amsterdamissa.

AMS Montessori, jonka pääkonttori on New Yorkissa, perustettiin vuonna 1960. AMI Montessori perustettiin 1960-luvun lopulla. AMS Montessori oli hengentuote AMI koulutettu opettaja Nancy McCormick Rambusch.

Puhtaus alkuperäisen Montessori menetelmän ylläpidetään AMI Montessori. AMS Montessori, on poikkeama alkuperäisestä Montessori menetelmiä. Opettajat voivat hyödyntää ulkopuolella materiaaleja, ideoita ja resursseja.