Ero onnettomuuksienOnnettomuus vs Tapahtuma: Don 't Mistake One for the Other

Kun yksi kellot uutisia televisiosta tai lukee sanomalehtiä, voisi yleensä törmännyt sanoja onnettomuuksien ja vaaratilanteiden. Onnettomuuksien ja vaaratilanteiden ovat kaksi sanaa, jotka ovat helposti keskenään joitakin ihmisiä, koska ne kuulostavat samankaltaisia. Molemmat sanat päättyvät '-dent' ääni. Lisäksi onnettomuuksien ja vaaratilanteiden molempia käytetään kuvaamaan mennyttä, nykyistä tai tulevaa tapahtumaa. Kuitenkin, niitä ei voida käyttää vaihdellen, koska niitä tulee käyttää tietyin edellytyksin.

Pitäisi ymmärtää, että tapaus voisi koskea missään tapauksessa, positiivinen tai negatiivinen. Hautajaiset, häät, metsäpalojen, ja luokkahuoneessa istunto voi kaikki kutsua kuin vaaratilanteita. Riippumatta seikka, tapahtuma voidaan aina kutsua kuin tapaus. Ihmiset yleensä liittää sanat ennen sanaa tapaus. Se 's yleistä kuulla, kuten' mitä valitettava tapahtuma 'tai' se oli hyvä tapaus ', kun ihmiset kuvailevat tapahtumia.

Toisaalta, termi onnettomuus ei voida käyttää, kun kuvataan tapahtumia yleensä. Onnettomuus on negatiivinen vaikutuksia, ja viittaa tahattoman tai sattumaa. Onnettomuus voi koskea myös tapahtumia, joihin liittyy vahinkoa, onnettomuus, ja joissakin tapauksissa, jopa kuoleman. Sanoa, että henkilö vahingossa pudonnut kynä, esimerkiksi, tarkoittaa sitä, että henkilö tahattomasti pudotetaan kynää. Henkilö voi ovat laskeneet, koska hänen sormensa olivat hikinen, tai koska hän nukahti, tai siksi, että kynä oli liian liukas. Joka tapauksessa pudottaminen kynä ei ollut aiottua tapahtuma, joten se voidaan kutsua kuin onnettomuus.

Tapahtumat jossa juna putosi pois raiteiltaan tai lento-onnettomuudessa-kyyhkynen mereen kaikkia voidaan kutsua kuin onnettomuudet. Tässä tapauksessa kuitenkin seuraus onnettomuus on raskas, koska se saattaisi aiheuttaa vamman tai kuoleman. Olipa syy tapahtuma oli inhimillinen virhe tai viallinen johdotus sää, tapahtuma voidaan yleensä kutsua kuin onnettomuus.

Mediassa tahansa sensaatiomainen tapahtuma automaattisesti kutsutaan kuten tapaus. Jokainen uutisarvoa tarina voidaan koodattu termi. Esimerkiksi panttivankikaappaus skenaario, joka tapahtui Filippiineillä voidaan kutsua Filippiinien tapaus. Samalla tavalla, asianomaisessa seremoniat sellaisen toimijat 'kilta voidaan yksinkertaisesti kutsua toimijat' kilta tapaus. Voidaan havaita, että käyttämällä tapaus on hyvin yleinen, ja niitä voidaan käyttää yhdessä minkä tahansa merkittävä tapahtuma.

Temppu erottaa tehokkaasti välillä onnettomuus ja tapaus on määrittämällä tapahtuman luonteesta. Kaikki onnettomuudet voivat vuorotellen kutsua tapauksia, mutta eivät kaikki tapaukset ovat onnettomuuksia. Tapahtumat mikä vaikuttaa kielteisesti, ja ottamaan kaikki mahdollisuudet sähkökatkokset tai inhimillinen virhe, pitäisi kutsua kuin onnettomuudet. Kuitenkin tapahtumia, jotka ovat positiivisia luonteeltaan pitäisi kutsua kuin vaaratilanteita.

Ihmisten tulisi tietää milloin käyttää termejä onnettomuuksien ja vaaratilanteiden välttämiseksi väärää tietoa. Esimerkiksi käyttämällä termiä onnettomuus kuvaamaan positiivinen tapahtuma voi aiheuttaa kohtuutonta huolta ja stressiä kuuntelijoille. Samoin, käyttämällä termiä tapaus kuvaamaan tragedia voisi kuuntelijoita sivuuttaa kielteisiä vaikutuksia tapahtuman.Yhteenveto:

1. Termit onnettomuuksien ja vaaratilanteiden ovat termejä, joita käytetään usein median.

2. onnettomuuksista ja vaaratilanteista ovat kaksi sanaa, jotka ovat helposti keskenään joitakin ihmisiä, koska ne kuulostavat samankaltaisia. Molemmat sanat päättyvät '-dent' ääni.

3. onnettomuuksista ja vaaratilanteista molempia käytetään kuvaamaan mennyttä, nykyistä tai tulevaa tapahtumaa.

4. Riippumatta seikka, tapahtuma voidaan aina kutsua kuin tapaus.

5. Toisaalta, termi onnettomuus ei voida käyttää, kun kuvataan tapahtumia yleensä. Onnettomuus on negatiivinen vaikutuksia, ja viittaa tahattoman tai sattumaa.