Ero Harvard ja CambridgeHarvard vs Cambridge

Harvard University ja Cambridgen yliopisto ovat kaksi arvostetuimmista ja tunnettujen yliopistojen koko maailmassa. Molemmat yliopistot ovat johdonmukaisesti kärkipaikat olla paras valinta koulutukseen, maine, ja akateemista huippuosaamista.

Sekä Harvard University ja Cambridgen yliopisto ovat johdonmukaisesti sijoitusta sekä kussakin maassa ja kansainvälisissä vertailuissa. Ollakseen samanlaisia ​​kuin erinomainen oppilaitosten ja monivuotiset suosikkeja pyrkivä opiskelijoiden, on todella selviä eroja näiden kahden välillä yliopistojen.

Tärkein ero näiden kahden yliopistojen on sijainti. Harvard University sijaitsee Amerikassa, kun taas Cambridge University olemassa Englannissa, osa Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Sattumalta molemmat yliopistot sijaitsevat kaupunki nimeltä Cambridge. Kuitenkin Harvard 's Cambridge on Massachusettsin osavaltion taas Cambridge Englannissa on shire.

Harvard sijaitsee kaupunkiympäristössä kaupunkia mutta Cambridge sijaitsee useampi maatalouden paikalla.

Yksi ero on tyyppi oppilaitoksessa. Harvard on yksityinen laitos taas Cambridge on julkinen. Harvard kuuluu Ivy League yliopistolaitoksen kun Cambridgen yliopisto on osa Kultaisen kolmion U.K. yliopistojen.

Mitä historiassa, Cambridge on pitkällinen verrattuna Harvard. Perustettu vuonna 1209, Cambridge University perustettiin tutkijat Oxfordin yliopistossa. Se vahvistui myöhemmin Englanti kuningas Henrik III ja sai paavin tunnustusta oppilaitos päässä paavia. Tämä tekee Cambridge University toiseksi vanhin yliopisto Englannissa, Euroopassa ja Englanti puhuvissa maissa. Se sijoittuu seitsemänneksi koko maailmassa. Cambridge University on nimetty sen sijainti.

Harvard, verrattuna, on suhteellisen uusi. Kuitenkin pidetään vanhin korkeakoulun oppimisen Yhdysvalloissa. Se perustettiin vuonna 1636 John Harvard ja perustettu Massachusettsin lainsäätäjä. Yliopisto on nimetty hänen mukaansa.

Molemmat yliopistot ylpeillä kuuluisa ja maineikas alumni. Cambridge on pidempi lista alumni sekä läpimurtoja monilla aloilla, erityisesti tieteessä. Kukin yliopisto tuottaa useita palkittuja ja arvostettuja ammattilaisia ​​omilla aloillaan.

Myös karu ero määrää korkeakouluissa ja kuinka toimielimet säännellään. Harvard sisältää 15 erilaista kollaaseja, kun taas Cambridge on, että määrä kaksinkertaistunut ylimääräinen college. Harvard on puheenjohtaja sen keulakuva ja pääasiallinen ylläpitäjä vaikka Cambridge 's Chancellor on vain seremoniallinen asema, ja varakansleri on todella pääasiallinen ylläpitäjä.

Molemmat koulut ovat aluksella. Harvard University on hallituksen valvojat ja Harvard Corporation sen hallintoelimen taas sen Cambridge vastine on Regent House ja yliopistoneuvoston.Molemmilla on ystävällinen kilpailu niiden muiden yliopistojen. Harvard on yksi Yale University, toinen Ivy League kouluun, kun taas Cambridge pitää Oxford sen kilpailija. Cambridge ja Oxford ovat tunnetaan nimellä 'Oxbridge,' yhdistelmä nimet kaksi yliopistoa.

Mitä opetusmenetelmiä sekä yliopistojen vastakkain toistensa kanssa. Harvard 's menetelmät koostuvat luentoja ja seminaareja taas Cambridge on painotetaan one-on-one opetusta ja valvonta pieni ryhmä opiskelijoita. Tämä pieni ryhmä toimii yhdessä opetushenkilökunnan.

On myös muita triviaaleja eroja. Harvard 's väri on Crimson ja heijastuu sen julkaisemisesta ja nimi sen yleisurheilu joukkue, Harvard Crimson, Toisaalta, Cambridge parempana sininen sen yliopiston väri, Cambridge sininen on tarkka. Sporting Blue on nimi niiden yleisurheilu osasto.

Yhteenveto:

1. Sekä Harvard ja Cambridge ovat maailmankuuluja oppilaitokset niiden akateemista huippuosaamista ja maine. Ne ovat myös usein yleisimmin tunnettu korkeakouluja näiden maiden.

2. Harvard University on Yhdysvalloissa Massachusettsin osavaltion kun Cambridgen yliopisto on Englannissa, Iso-Britannia. Molemmat yliopistot sijaitsevat kaupungin nimeltä Cambridge.

3. Harvard University nimettiin perustajansa John Harvard, vuonna 1636. Toisaalta, Cambridgen yliopisto on nimetty sen sijainti ja on vanhempi kuin Harvard useita satoja vuosia.

4. Pääasialliset ylläpitäjä ja pää Harvard on presidentti, kun taas Cambridge on seremoniallinen pää, kansleri, ja todellinen pääasiallinen ylläpitäjä on vara- kansleri.

5. Harvard Crimson on virallinen väri Harvard University taas Cambridge Blue edustaa Cambridge.