Ero Guys ja miestenGuys vs Men

'Guys' ja 'miehet' ovat vain kaksi tunnisteet tai luokat aikuisten miespuolisesta väestöstä. Molemmat termit liittyy tietty näkökulma ja kaiun kunkin tarran.

Etiketti tai luokittelua aikuinen mies johtuu lähestymistapaa ja elämäntapa että tietty aikuinen mies projekteja ja ilmentää. Toinen tekijä on määrätty sukupuoliroolien että yhteiskunta määrää kiinni sen jäseniä. Tällöin yhteiskunta otetaan näkymä merkin tai maturiteettia tietyn aikuinen mies. Myös tietyt aikuinen mies nähdään myös onko hän ylittää tiettyjä odotuksia ja vastuita tai ei.

Toinen yksikkö, joka käyttää näitä terminologia on naisia. Naiset kuvaavat usein heidän miespuolisten sukulaisten tai kumppaneiden kanssa näitä tarroja. Riippuen suhteesta naiset usein myös käyttää näitä termejä kuten kuvaukset asemaa ja syvyys heidän suhteensa. Mitä romanttinen kumppaneita, se on usein vihje onko mainitulle miehelle on halu sitoutua joka kertoo jotain luonnetta aikuisen mahdollisena perämies.

Aikuinen mies, joka luonnehditaan 'kaveri' luonnehditaan aikuinen mies, joka puuttuu kypsyyttä ja tietyissä näkökulmia kuin mies aikuinen. Guys kuvataan usein aikuisia miehiä, jotka ei tehnyt 't' kasvaa 'olla miehiä. Suurin osa niistä on huoleton, rento, mahtipontinen, ja räikeä, ja usein tohdi sitoutunut suhteista ja muista raskas vastuu. Vaikka ne katsotaan olla täynnä mahdollisuuksia ja mahdollisuus, 'pojat' usein jäädä niiden asenne.

'Guys' pidetään myös olevan viehättävä ja pinnallinen. On myös konnotaatio epävakaus, epäröinti, vähemmän vastuuta, kuria, odotus, ja sitoutumista. Toinen ominaisuus 'kaverit' on niiden näkökulmasta. Useimmat ovat huolissaan hetkellä vain eikä tulevaisuudesta. Ne ovat myös alttiita jännitystä, hauskaa, ilo, vaistot, ja kehottaa.Toisaalta, joka on 'ihminen' on aikuinen mies, joka sopii perinteistä kuvaa aikuisen miehen. 'Man' odotetaan olevan tukipylväs ja voimaa hänen ikäisensä ja perheen sekä henkilö haluttuja ominaisuuksia. Nämä haluttuja ominaisuuksia usein kunnioittava, ahkera, ja ratkaiseva.

'Ihminen' on joku, joka on vakaa hyvän luonteenpiirteitä kuten: rehellisyys, perhekeskeistä, keskittynyt, vastuullinen, kurinalainen, vanhurskas, sitoutunut, lojaali, omistettu, kekseliäitä, huolellinen monessa, luotettava, riippumaton, kunnioittava, itsevarma, tyyni, sinnikkäästi, nöyryys, ja kohtelias.

'Ihminen' on myös mies, joka ottaa vastaa ja on tavoite mielessä. Hetkellä ja tulevaisuudessa pyrkimykset ovat yhtä tärkeitä tämän tyyppisen aikuisen. Ytimekkäästi, joka on 'ihminen' on esikuva, rakastettava miehen, ja henkilö aineella.
Molemmat tarrat eivät ole tarkkoja ja ovat yleensä idealistisia kontekstissa. Kuitenkin kuvaus on yleensä käytetään kuvaamaan enemmistön tai yleistä kuvausta aikuinen mies. Tämä tulee asettaa kriteerit yhteiskunnalle tai naisia ​​päättämään tietty aikuinen mies on 'poika' tai 'ihminen'.

Yhteenveto:

1. Sekä 'poika' ja 'mies' ovat termejä, jotka toimivat etiketit näkymiin tai yleisarvion tietyn aikuinen mies. 2. 'denotative näkökohtia pohjimmiltaan tarkoittaa ihmisen aikuinen mies, mutta connotatively ne saavat paljon merkityksiä eri näkökulmista ihmisiä.
3. 'kaveri' nähdään aikuinen mies, joka kieltäytyy ilmentää kypsyyttä ja sen seurausten, kuten vastuu, sitoutuminen ja selkeä tavoite. 'Mies' Toisaalta, on päinvastainen asenne ja näkemys 'kaveri.'
4. 'man' sopii ideologinen ja perinteinen näkemys siitä, miten aikuinen mies pitäisi käyttäytyä ja ruumiillistuma. 'Ihminen' asenne on usein mitä kohdassa tai odotetaan jokaisen aikuisen miehen yhteiskunnassa.
5. 'kaveri' esimerkki mahdollisuuksista tai mahdollinen kun taas 'mies' näyttelyitä vakautta, turvallisuutta, ja sitoutumista.