Ero Love and PassionRakkaus vs Passion

Monet nuoret tänään, ja vanhukset samoin, on vaikea ymmärtää eroa rakkautta ja intohimoa. Ne ovat molemmat erittäin vahvoja tunteita, ja jotkut ihmiset usein hämmentyä.

Passion on olotila. Se on väliaikainen vaihe täydellinen ekstaasi ja euforia. Tietenkin me kaikki toivomme, että se kestää ikuisesti, mutta tosiasia on, että sen ei 't. Jos tämä ei kestä ikuisesti, emme pysty saavuttamaan mitään, tai saada mitään aikaiseksi. Olisimme kaikki liian hajamielinen, ja kiinni up toisen henkilön, ja vaikka se tuntuu hyvältä, se 'ei aina ole hyvä asia.

Toisaalta, rakkaus on tila elävä, sillä vaikka ne intohimoinen viikonloppuisin ja kohtaaminen voi tuntua rakkaus, todellinen rakkaus kestää ikuisesti. Ei ole väliä kuinka paljon väittävät ja huutaa toisiaan, syvällä tiedät, että todella rakastat että henkilö, ja he rakastavat sinua. Tiedät, että sinun ja kumppani voi tehdä, ja voit työskennellä sen.

Uudessa vaiheessa parit on intohimo, ja se yleensä kestää muutaman päivän muutaman viikon, ja joskus jopa kuukausia. Tässä vaiheessa mikään muu näyttää olevan merkitystä, ja kaiken että yksi henkilö on aivan täydellinen silmiin. Et 't hoitoon, jos ne eivät ole todella täydellinen myöskään. Voit antaa kaikille niille, viettää minuutin välein joka päivä niiden kanssa, sekä kuluttaa niin paljon rahaa, aikaa ja vaivaa tarpeen tehdä niistä onnellinen. Tämä johtuu siitä, muutoksen kemikaalien aivoihin. tuntuu hyvältä endorfiinien vapautetaan, ja tuntuu kuin mielesi on huumeita.

Kuitenkin todellinen rakkaus on niin paljon enemmän kuin romantiikkaa ja intohimoa. Se luokitellaan yhteisten periaatteiden ja arvojen, kunnioitus, rehellisyys, ystävällisyys, tukea, ongelmanratkaisu ja kommunikointia. Kaikki nämä tekijät areena 't välttämättömyys romantiikkaa ja intohimoa, mutta todellinen rakkaus, ne kaikki on suuri rooli.

Todellinen ongelma piilee kun intohimo alkaa häipyä. Siksi sanotaan, että intohimo on olotila. Hyvä uutinen on, että sen ei 't kestä ikuisesti, mutta huono uutinen on, että se vain tulee takaisin lyhyitä aikoja.

Todellinen rakkaus edellyttää myös syvää ymmärrystä kumppanin 'tarpeet ja haluaa, jotta ne olisivat tyytyväisiä. Se' s tärkeää oppia toiveet toisiaan, kyky auttaa toisiaan saavuttamaan tavoitteensa, ja on halukkuutta rakastamaan toisiaan ja pitää rakkauden menossa.Passion varmasti tuo mauste suhteeseen, mutta asiat, jotka intohimo puuttuu on keskeisiä tekijöitä, jotta se kestää, ja nämä tekijät voivat vain löytyy todellisen rakkauden.

Tuntuu hyvältä olla rakastunut, ja vaikka he molemmat tuntuu hyvältä, jälleen se on mainittava, että intohimo ei kestä ikuisesti. Ero rakkaus ja intohimo on, että intohimo on lyhytikäinen ja todellinen rakkaus on pitkäikäisen. Todellinen rakkaus tulee rakastava suhde, joka varmasti läpäisevät testin ajan, ja on hyvä pitkän aikavälin sitoutuminen sekä ihmisten mukana.

Yhteenveto:

1. Rakkaus on tila elävä, kun intohimo on olotila.

2. Passion kestää jonkin aikaa, mutta rakkaus kestää pitkään.