Ero Adler ja FreudAdler Vs Freud

Kuka on Adler ja kuka on Freud? Alfred Adler, itävaltalainen lääkäri ja psykoterapeutti, osoittautui liittyy läheisesti Sigmund Freud, perustaja psykiatrian joka popularisoi teorioita sorron, puolustusmekanismia ja tajuton mielessä. Ottaa perustettiin yksilöpsykologia, Adler myös lyöttäytyi Freudin ja hänen muut kollegansa linnoittaa psykoanalyyttisen liikkeen.

Sigmund Freud, myös Itävallan, on neurologi ulkoa. Koska ylpeä saavutuksistaan, Freud uskoi lujasti yksi hänen pitäisi suurimman panoksensa psychologyCthe teoriaa unen analyysiin ja että ihmisten unelmia pitää monia salaisuuksia hänen subjektiivisen luonteen. Vaikka tämä väite näytti olevan vain vähän vaikutusta tuolloin, koska sen testaamattomana luonteesta, monet Freudilainen seuraajia tänään jatkossakin tukea häntä erityisesti kehitysten hermosolujen analyysin ja tutkimuksen hermoratoja.

Huolimatta tunnettu kokaiinin käyttäjä ja jossa on useita terveyteen liittyviä kysymyksiä, Freud 's ideoita ja teorioita vielä elävät tätä päivää kuin hänen käsitteitä tukahdutettu ajatuksia ja rooli tai luonnetta yksi' s omantunnon oman mielenterveyden.

Toisaalta kolikon, Adler on sanottu olevan ensimmäinen iso luku välillä Freudin 's ryhmä muodollisesti irrottautua ja muodostaa oman koulun psykoterapian. Tästä huolimatta liikkua, hän silti kunnioittaa Freudin' s teorioita psykoanalyysin vaikka jälkimmäinen oli torjunut hänen ajatukset ovat liian vastakkaisia ​​oman teorioita. Hänen koulukunta myöhemmin ollut keskeinen rooli alalla psykologian hän vaikutti useita merkittäviä lukuja, kuten Albert Ellis ja Abraham Maslow (jäljempänä kannattaja yhä suosittu tarpeiden hierarkia).Adler uskoo myös, että ihminen on ymmärrettävä täydellinen wholeCa kokonaisvaltainen beingCnot jotkut segmentoitu osia teoretisoineet Freudin kuin id, ego ja super ego. Kuitenkin freudilainen periaate on hajanainen ihminen pysyi hallitseva ajatuksen ymmärtämisen psykologiaa. Adler vielä seurannut monia Freudin 's aiempia vakuutuksia (eli kehitys tai perustaminen yksi' s persoonallisuus omasta lapsuuden kokemukset).

Adler myös tuli suosittu hänen käsite alemmuuskompleksi, joka näyttää olevan suora vaikutus yhteen 's itsetunto ja yleistä mielenterveyttä. Hän tuki myös teoksia Nietzche, kun taas Freud ei pitänyt ajatusta lukemisen mitään Nietzche. Yllättävää kyllä Freud näytti omaksuneet joitakin Nietzche 's ideoita myöhemmin hänen uudempia julkaisuja käsite kuoleman asema (yksi' luontaisia ​​halu kuolla) ja taajuusmuuttaja elää.

1. Freud on itävaltalainen neurologi kun Adler on enemmän lääkärin ja psykoterapeutti.
2. Adler painottaa enemmän ymmärtämiseen olemuksesta olento, kun taas Freud, on hajanainen yksittäistä ihmistä 's ego, super ego ja id periaatteita.