Ero velvollisuus ja vastuuDuty vs vastuu: elämä 's hässäkkää voit olla parempi ihminen

Kehittäminen itsesi henkilö on prosessi. Olet ehkä oppinut nyt, että et voi muuttaa itse hetkessä. Et voi edes halua itsesi tulla paremmin. Se 's ei ole yhdessä yössä juttu. Sinun täytyy tehdä sen päätöksiä, jotka teet ja säädösten liität kuinka saavuttaa visio on olla täydellinen ihminen. Se' s pitkäaikainen prosessi .. kyllä. Mutta kukaan ei halua tulla joku, joka ei aiheuta mitään parempaa tai mitään hyvää kaikissa yhteiskunnissa. Jopa erittäin rikollisista parannuksen ja rukoilla parempaa elämää itselleen.

Tehtävät ja vastuut ovat kaksi eri tehtäviä, jotka henkilö on kohdattava, jotta paremmin elämässä. Loppujen lopuksi nämä ei voida välttää, koska kaikki henkilö ei voi joko merkitä velvollisuus tai vastuu. On luonnollista jokainen normaali ihminen. Jopa ne, jotka olivat syntyneet kärsivät keskimääräistä vaivoja elämässä on velvollisuus ja vastuu paremmin heidän terveydentilansa tai elää elämänsä täydellisesti henkilönä. Kyllä se 's väsyttävä, ja saapuu pisteeseen, jossa se' s uuvuttavaa. Olet ehkä joutunut väitteitä ihmiset ympärilläsi siitä luopumassa, koska velvoitteiden he kohtaavat elämässään. Voit ollut kantelijan itse. Mutta jotta tulla ihmisen täytyy hankkia tehtävät ja vastuut mitään tai jopa kaiken mikä on ympärilläsi. Se on osa elossa olemisen. Niin kauan kuin elät, et voi saada, että poispäin. Tehtävät ja velvollisuudet ovat joitakin useita ainesosia, jotka tekevät sinusta ihmisen. Sitä voidaan verrata onnea ja rakkautta. Voitko kuvitella elämää ilman sitä?

Sanotaan, että elämä 's raskain taakka on saada mitään kantaa. Tämä on järkevää niin monella tasolla, doesnt' t se? Daniel Webster sanoi: 'velvollisuudentunto rasittaa meitä koskaan. Se on läsnä kaikkialla, kuten Jumaluuden. Jos otamme itsellemme siivillä aamulla, ja asua ääriin meri, tulli tai onko tullin rikkonut on silti meille onneamme tai meidän kurjuutta. Jos sanomme pimeys peittää meitä, pimeässä kuin valossa velvoitteemme vielä kanssamme. '

Sinun täytyy tunnustaa sen luonnollinen tunne elämässänne. Jotta enemmän täällä ovat erot velvollisuudelta.Duty, aluksi, ovat tehtäviä, voidaan tehdä joko tai ei muita ihmisiä meille samalla tavalla kuin voisimme tai ei tee tehtäviä heille. Se resonoi tunnetta velvollisuus kaiken ympärilläsi. Se on tarkoitettu niin moraalista vastauksena asioita, jotka on tarkoitus tehdä. Esimerkki tästä on vanhempiesi 'moraalinen velvollisuus antaa sinulle kaikkein perustarpeet: elintarvikkeet, suojaa ja koulutusta. Vaikka vapaa valinta on mukana, onko teet maksuja tai ei, pidetään vastuussa tuloksista. Ja' s kun vastuu siirtyy paikalle.

Vastuu, toisaalta, tarkoittaa jotain, joka kirjataan tehdä. Jos ottaa kunniaa menestystä, sinun täytyy myös olla vastuussa epäonnistumisista. Esimerkkejä vastuu ovat rehellisyys, rakkaus, uskollisuus, ja tykkää. Kyllä sitä pyydetään sinulta ja olet viimeinen sana vai et saa tehdä sitä. Mutta onko teet, mistä seuraa, päätös olisi myös otettava vastuussa of mikään muu kuin sinä. Henkilö on vastuussa, jotta hän voi hankkia vapautta. Vapaus on määritelty olevan tahtoa olla vastuussa oman itsensä.

YHTEENVETO:
Tehtävät ja vastuut ovat olennainen osa ihmisyyttä.