Ero PhD ja KTTPhD vs KTT

Ottaa määrin nostaa tilan yhden henkilön ja antaa reunan työpaikalla sekä yhteiskunnalle. PhD on jo hyvin tiedossa määrin, mutta tohtori on vielä varsin epämääräinen monille. Tärkein ero näiden kahden välillä on, mitä ne tarkoittavat. FT tarkoittaa filosofian tohtorin taas KTT tarkoittaa tohtori Sciences. Useimmat ihmiset ajattelevat, että ne ovat samanlaisia, koska ihmiset, joilla nämä astetta on usein yhtä suuri.

Yksi merkittävä ero PhD ja DSC aloilla ne voidaan hankkia. Tämä on erittäin riippuvainen siitä, missä maassa olet, mutta tohtorin voidaan hankkia riippumatta siitä, mitä alan olet harjoittavat. Sen sijaan DSC voidaan hankkia ollessaan tiedettä tai tekniikan alalla. Voit myös saada PhD alle nämä kaksi alaa ja monet itse tehdä ennen saada niiden KTT.

Se on itse asiassa kyse Euroopassa, jossa tohtori on yleistä monissa maissa. Muissa osissa maailmaa, se ei ole niin suosittu tai jopa tuntemattomia. Jokainen maa, joka on pysyvä koulutusjärjestelmä tarjoaa myös PhD astetta. Mutta ihmiset Euroopassa pitävät usein DSC suurempaa kuin PhD kuten joissakin maissa, vain ne, joilla on tohtorin ja on salkun julkaistun tutkimukset, jotka ovat erittäin korkeat. Sen sijaan muissa maissa, kuten Yhdysvalloissa, kaksi ovat pohjimmiltaan samat ja voit saada yksi tai toinen saamatta niitä molempia.PhD ja TkT ovat yksinkertaisesti kaksi astetta, jotka ovat huipulla koulutuksen tikkaat. Selkein ero niiden välillä on, mitä kenttiä niitä saa. Muut erot eivät ole niin kiinteitä, koska ne vaihtelevat maittain. FT ei näytä olevan pieni etu vain, koska sen suosio ympäri maailmaa ja se tunnetaan äärimmäisen huippu koulutuksessa. Monet eivät tiedä DC ja usein pitävät sitä huonompi PhD vain koska he ovat epätietoisia.

Yhteenveto:

1. PhD tarkoittaa filosofian tohtorin taas KTT tarkoittaa tohtori Sciences
2. PhD on enemmän tunnistettavissa määrin kuin KTT
3. PhD käytetään kaikilla aloilla, kun tohtori käytetään vain ja tekniikan
4. TkT on yleisempää Euroopassa, kun taas FT käytetään ympäri maailmaa