Ero Von ja VanVon vs Van

Sukunimi etuliitteet (tai sukunimi etuliite) von ja van löytyy usein Euroopan sukunimien tai eurooppalaista syntyperää olevat ihmiset. Koska sukunimet usein menettäneet merkityksensä ajan tai voi muuttua (joko kokonaan nimen muuttamista tai pudottaminen), jotka ihmiset, joilla se on ollut sekaannusta käytöstä von ja van.

Muita vastaavia etuliitteet löytyvät myös muissa Euroopan kielten ja maissa. Ranskalaiset ovat etuliitteet: D ', De La, Le Du, ja Des vaikka italialaiset ovat: A, D', Da, De, Del, Della, Di, Li, lisäksi Lo. Portugali sukunimet ovat etuliitteet Da kanssa Dos kun Espanjan sukunimet ovat Las, De, De las sekä Del ennen heitä. Slovakit ja Tsekin sukunimet ovat vain kirjain etuliite C kirjain z.

Sekä von ja van ovat etuliitteitä on sukunimi, joka tarkoittaa 'of' tai 'alkaen.' Alkuaikoina, useimmat sukunimet ovat peräisin eri alueilla. Jotkut hyväksyi sukunimet kiintopisteenä C, joka kuvaa tiedoston itse muista. Sukunimiä usein johdettu ihmisen 'isä tai kantaisä, henkilökohtaisia ​​tai fyysiset ominaisuudet, ammatit, tai kotiseuduilleen tai alueen niihin liittyviä. Sekä von ja van toimivat liimaa välillä etunimi ja sukunimi. Tämä on ainoa samankaltaisuus näiden kahden välillä.

Ensinnäkin, von on Saksan alkuperää. Sitä on käytetty kaikkien jäsenten aatelissukuja saksaksi maissa kunnes keskiajalla. Henkilö, joka on tai on tullut jalo voi laittaa 'von' ennen sukunimeään osoittaa tämän tilan. Kun keskiajalla, se on muuttunut yhteiseksi etuliitteen tahansa germaaninen sukunimi ja myöhemmin käytössä commoners. Se on ollut tuttu kuvio saksaksi sukunimien aluksi von. Koska Saksan verta kukoistaa myös Itävallassa ja Venäjällä, monet Itävallan ja Venäjän kansalaisten kantaa etuliite osana Saksan sukunimi.Toisaalta, van on hollantilainen alkuperää. Toisin kuin Saksan von, van käyttävät tavalliset ihmiset ja löytyy yhteisiä paikkoja C kaupoista tyylikäs kartanoita. Van ilmaisee yleensä maantieteellinen sijainti tai paikka. Tulkinnassa Joissakin sukunimet, van on kiinnitetty sukunimi itse. Esimerkiksi nimessä Vincent van Gogh, Van Gogh on sukunimi. Kuitenkin näytteessä Vandermonden, van on liitetty ja aktivoidaan osana substantiivi. Aktivointi van myös doesnt 't vaihtelevat menestyminen sukunimi ja sitä käytetään muuntaa Hollanti nimet Englanti tai jos nimi on Vietnam alkuperää.

Von voi tulla myös muissa muodoissa, kuten von der. Tämä pätee myös Alankomaiden van koska sen vaihtoehtoinen on van der. Muut Dutch etuliitteitä myös: De, Den, op de, ter, kymmenen, Van 't, kun taas Saksan on lisäksi etuliite Zu muita sukunimet. On myös huomattava, että sukunimi päätteitä ei oteta huomioon nimeä lajitellaan.

Yhteenveto:

1. etuliite von liittyy Saksan alkuperää van yleisesti kiinnitetty Alankomaiden ja Vietnam sukunimet.
2. von etuliite on joitakin historia olevan sidoksissa aatelissukuja ja oligarkia, kun van käytetään pääasiassa ja yhteisesti varten vähemmän tarkoituksiin.
3. Koska von liittyy sen germaaninen / itävaltalainen sukunimet, ihmiset Saksan juuret ja jotka muuttivat Saksasta pitää tätä etuliite heidän sukunimi asuessaan muissa maissa. Sama pätee van vaikka se tulee Dutch / Flemish juuria.