Ero Kiinan ja Länsi-kulttuurinKiinan vs Western Culture

Suurin ero kiinalaisen ja länsimaisen kulttuurin on, että Kiina on itämainen maa, ja sen perinteinen kulttuuri eroaa täysin Länsi perintöä. Kiinalainen kulttuuri on vanhempi kuin 5000 vuotta, ja kiinalaiset ovat kehittäneet omia musiikki, soittimia, maalaustekniikat, perinteinen kiinalainen lääketiede, eikä unohtaa, kypsentämismenetelmistä jne C täysin erilainen ja ainutlaatuinen verrattuna länsimaiseen kulttuuriin. Kiinalaiset uskovat terveellisen ruokavalion, ja on kokonaisvaltainen lähestymistapa terveyteen. Länsi kulttuuri on kehittynyt, ja rakastaa seikkailua ja etsintä. Kiinan keskittyä enemmän kollektiivista voitto sijaan yksittäisten voiton tekemällä oikeita päätöksiä, ja uskomme hyväksymällä keskellä tapa välttää ääriliikkeitä.

Länsimaalaiset löytää kiinalaisen kulttuurin monimutkainen, ja vaikea ymmärtää, koska kiinalainen kulttuuri on omat arvot, tausta ja vakaumus. Kiinalaiset ovat erittäin ystävällisiä ja avuliaita vieraalle, verrattuna länsimaalaisia, jotka eivät koskaan viihdyttää vieraalle. Länsimaisen kulttuurin on varakas ja ylellinen elämäntapa, mutta kiinalaiset useimmiten on vaatimaton elämäntapa, esimerkiksi keskimäärin kiinalaiset voi olla enintään 40 m². Asuintilaa. Kiinalainen käyttö sir nimet, ja ovat ehdottomasti moraalisen välttämiseksi julkiset hellyydenosoitukset. Länsimaisen kulttuurin on vapaus ilmaista niitä vapaasti. Kun verrataan länsimaisen kulttuurin, kiinalainen kulttuuri eroaa paljon, koska he arvostavat suhteita enemmän kuin niiden länsimaiset.

On valtava ero suurimpien filosofiat itäisen ja läntisen elämää. Länsimaalaiset uskovat itse omistautumista saavuttamaan tavoitteensa menestystä ja onnea jne, kun taas kiinalaiset ovat käyttäytymiseen etiikka, ja ovat riippuvaisia ​​sisäiseen maailmaansa ja käsityksiä ikuisen toistumisen. Länsi lähestymistapa on etsiä ulkopuolella itse, kun taas kiinalaiset mieluummin hyväksymään järjestelmällisen lähestymistavan, ja hakuja itse.Todellinen onni länsimaisessa yhteiskunnassa perustuu materialistinen lähestymistapa, kun taas kiinalaiset uskovat, että todellinen onni saavutetaan sisäinen intervention totuus on avain ikuisen autuuden ja onnen. Länsimaisen yhteiskunnan uskoo individualismi, kun taas kiinalainen kulttuuri uskoo kollektivismi ja perustavaa laatua yhteydet muiden kanssa. Länsimaalainen on hukkua käytännöllinen, materialistinen ja emotionaalinen lähestymistavat verrattuna Kiinan, joilla on enemmän lähetyssaarnaaja ja henkinen lähestymistapa elämään. Länsimaalainen analysoi ja Kiinan mietiskellä. Kiinalaiset uskovat hyveitä ja länsimaalaiset uskovat arvo etiikka.

Yhteenveto:

1. länsimaalaiset uskovat individualismi, ja kiinalaiset uskovat kollektivismia.
2. länsimaisen kulttuurin on vapaus ilmaista kiintymystä vapaasti, kun taas kiinalainen kulttuuri on puritaanisia.
3. Western ja Kiinan filosofiat ovat ainutlaatuisia ja täysin erilaisia ​​toisiinsa.
4. Kiinalaiset uskovat suhteissa, ja etsivät sisempi autuutta ja onnellisuutta meditaation kautta.