Ero Astronaut ja CosmonautAstronautti

Astronautti vs. Cosmonaut

Astronautti ja kosmonautti ovat termejä, jotka liittyvät avaruuslento-ohjelman. Ne melkein sama merkitys sikäli kuin heidän ammattinsa on huolissaan, mutta on olemassa joitakin havaittavia eroja. Se johtuu avaruuteen, että sanat astronautti ja kosmonautti luotiin. Venäläiset käyttävät sanaa 'kosmonautti' ja amerikkalaiset käyttää sanaa 'astronautti'.

Astronautit pilotti avaruusalusten ja myös tehdä huolto. Tämä tarkoittaa, että astronautti pitäisi olla taitavia huolto- ja myös halliten avaruusalus. Astronautit on hyvä käsitys elämän tilaa ja myös ihmisen 'suhdetta avaruuteen. Päinvastoin, kosmonautti on työtä ulkopuolella Earth' s ilmakehään. Voidaan sanoa, että kun astronautti poistuu Earth 's ilmakehään, hän tulee automaattisesti kosmonautti.

Molemmat 'kosmonautti' ja 'astronautti' on johdettu kreikan kielen. 'Kosmonautti' on termi, joka on peräisin yhdistelmä Venäjän sana 'Kosmo' ja kreikan sanasta 'nautes.'

'Astronaut' on sana, joka tulee kreikan sanasta 'astro' ja 'nautes.' 'Astro' tarkoittaa 'tähti' ja 'nautes' tarkoittaa 'merimies.' Sana 'astronautti' nähtiin ensimmäisen kerran Neil R. Jones 'novelli' Death 's Head Meteor.' On sanottu, että 'astronautti' on vaikuttanut sanalla 'Aeronaut', joka oli vanhempi sana, joka viittasi lentomatkustajat.Valintaperusteet kosmonautit ja astronautit eroavat. Astronautit täytyy olla nuoria eikä yli 40-vuotiaita. Niiden pitäisi olla myös korkeus alle 5 '11'. Astronautti pitäisi olla B.S. asteen ja valmistumisen armeijamuistosi koelentäjä koulu. Niiden pitäisi myös olla vähintään 1500 tuntia lentoaikaa. Ehdokkaiden on myös tehtävä laajoja psykologisia testejä.

Kosmonautit valitaan yleisesti Venäjän ilmavoimien IMBP, ja RSC Energiya. Niiden pitäisi olla alle 30-vuotiaita ja ovat korkeus alle 5 '7'. Niiden tulisi olla upseereita ja on valmistunut Neuvostoliiton ilmavoimien. Ehdokas pitäisi myös olla 900 tuntia lentoaikaa. Aivan kuten astronautit, kosmonautit myös suoritettava psykologisia testejä.

Yhteenveto:

1. Venäläiset käyttää sanaa 'kosmonautti' ja amerikkalaiset käyttää sanaa 'astronautti'.
2. Voidaan sanoa, että kun astronautti poistuu Earth 's ilmakehään, hän tulee automaattisesti kosmonautti.