Ero Aphrodite ja VenusAphrodite vs Venus

Aphrodite on rakkauden jumalatar, kauneutta ja romantiikkaa kreikkalaisessa mytologiassa. Hänen alkuperä jälkiä takaisin aikaan, jolloin Cronus katkaissut sukuelinten isänsä, Uranus, jumala taivaan. Kreikan mytologiassa mukaan ilkeä Uranus vangittiin hänen lasta kuin he syntyneet niin, ettei hänelle hänen voi haastaa hänen sääntö. Tämä suuresti surullinen vaimonsa Gaia (äiti maa), että hän ja hänen poikansa, Cronus, suunnitellut väijytys jälkimmäisen ottaa haltuunsa isänsä 'valtaistuimen. Cronus kastroitu isäänsä ja heitti Uranus' sukupuolielimiä mereen alkaneen vaahtoamista. Sitten ulos astui täysikasvuinen Aphrodite välillä Uranus 'verta ja siemennesteen. Siksi Aphodite tarkoittaa' merestä vaahto (aphros) '.

Meri sitten kantoi joko Kyproksessa tai Cythera siksi Aphrodite kutsutaan Kypris (Lady Kyproksen) ja Cytherea (Lady of Cythera). Jumalatar Afrodite on myös kuvattu hänen muu rooli kuin jumalatar seksuaalisen ja miellyttävä rakkautta hänen lukuisista asioista. Hän synnytti lapset kuudesta eri liasons, ei joista yksi oli miehensä, Hefaistos. Jopa niin, jumalatar Afrodite oli tunnettu hänen halu auttaa sekä jumalia ja kuolevaisten löytää rakkautta he etsivät. Naiset rukoili Aphrodite antaa heille seksuaalinen valta ansaan mies ikuisesti.

Aphrodite rakastivat jumalten ja kuolevaisten keskuudessa. Hänellä oli tämä ainutlaatuinen kyky hallita miesten 's sisin tunteet kuten rakkaus tai intohimo toisin valtuuksia minkään muun kreikkalaisen jumaluuksia. Niistä hänen kuolevainen ystäville, tärkein kuolevainen oli Troijan paimen nimeltä Ankhises, joka syntyi hänen poikansa Aeneas. hänen tunnetuin rakastaja oli komea Adonis. Aphrodite 's jilted ex-rakastaja ja sodanjumalan Ares niin kateellinen Adonis, että hän kääntyi jättiläinen karhu, joka tappoi Adonis.

Aphrodite vastasi myös Troijan sotaan. Kuten legenda menee, kolme jumalattaret C Hera, Athena, ja Aphrodite olivat kiistelleet kuka oli kaunein. He saivat kuolevainen ihminen, Pariisi, on tuomari. Jokainen jumalatar tarjosi hänelle lahjusta valita hänen kaunein. Hera 's tarjouksen kotimaan onnea ja Athena' s tarjous viisaus oli hylätty hyväksi Aphrodite 's tarjous rakkautta kauneimmista ja toivottavaa nainen maan päällä, Troijan Helena, joka oli jo naimisissa Menaleous, kuuluisa ja menestyksekkään soturi. Aphrodite aiheutti Helen rakastua Pariisissa välittömästi. Ne karkasi, ja Menaleous 'armeija seurasi aloittaen Troijan sodan.

Aphrodite 's festivaali kutsutaan Aphrodisiac, joka vietettiin eri keskuksissa Kreikassa ja erityisesti Ateenassa ja Korintin. Hänen papittaret eivät olleet prostituoituja vaan naisia, jotka edustivat jumalatar. Yhdynnässä niitä pidettiin vain yksi menetelmistä palvonnan.

Kun Roman kulttuuri levisi, natiivi jumalat roomalaiset sekoittui paikalliseen kulttuuriin ja uskontoon missä he valloittivat. Venuksen pieni roomalainen jumalatar liittyy puutarhassa tunnistettiin Aphrodite.Venus on oikeastaan ​​vain roomalainen nimi Kreikan Aphrodite. Roomalaisessa mytologiassa on tietysti selvää, että roomalaiset on erityinen affiniteetti nimeämällä niiden jumalat tähtien tai planeettojen. On myös selvää, että Venus ja Afrodite ovat samat jumalattaria rakkauden. Roomalaiset antoivat Roman nimet kaikille Kreikan jumalat, ja kertoi samalla myyttejä ja tarinoita niistä.

Varhainen Latin jumalatar kasvillisuutta, joka on suojelija viinitarhoja ja puutarhat siten tuli tarkoituksella liittyy kreikkalaisen jumalattaren Afroditen. Kreikkalainen vaikutusta, Venus rinnastettiin Aphrodite ja oletettu monet hänen näkökohtia. Nimi Venus sitten tuli korvattavissa Aphrodite. Useimmat tarinoita näiden kahden jumalattaret ovat identtisiä. Molemmat ovat tunnettuja kateutta, niiden kauneuden ja niiden asioiden sekä jumalten ja kuolevaisten. Venus otti näkökohta armollinen äiti jumalatar täynnä puhdasta rakkautta. Hän otti jumalallista vastuun kotimaan autuutta ja lisääntymisen, ja kotimaan autuuden sijaan Aphrodite 's estoton, siveetön puolella.

Roman jumalatar Venus on tytär jumalan Jupiter ja jumalatar, Dione. Hänen miehensä on kreikkalainen tulen jumala Vulcan. Hän on kahden lapsen äiti, yksi miehensä ja yksi kuolevainen rakastaja, Ankhises. Hänen kuolevainen poika Aenaes, pakeni Troy ja perusti Nation Italiassa. Se on tällä, että hän tuli myyttinen esi Roman ihmisiä. Puolestaan ​​Venus käsiteltiin erityinen kunnia ollen jumalallinen kantaisä Rooman valtakunnan.

Venus 'merkitys ja hänen kultti, kautta vaikuttaa useiden Roman poliittisten johtajien kuten Sulla, Julius Caesar ja Augustus. Diktaattori Sulla teki hänen patroness. Vaikka Venus liittyy usein rakkautta ja hedelmällisyyden, hän tunnetaan myös suojelijana jumalatar prostituoituja ja suojelija vice. Julius Caesar itse palvoi häntä 'äiti Venus' ja oli temppeli pystytettiin 46 eaa alla hänen nimensä. Hän katsoi, että Rooman ihmiset olivat jälkeläisiä tämän jumalattaren ja esitteli kultti Venus Gentrix jumalattaren äitiyden ja avioliiton. Hän oli myös palvottiin monia muita epithets. keisari Augustus nimetty Venusta esi niiden (Julian) perhe.

Yhteenveto:
1. On ero kahden mytologiat 'rakkauden jumalatar jossa Afrodite (Kreikka) on vain pidettävä rakkauden jumalatar, kauneus ja seksuaalisuus taas Venus (Roman vastine) on myös mielletään jumalatar kasvillisuuden, hedelmällisyyden ja suojelijatar prostituoitujen muuta kuin olla rakkauden jumalatar, kauneuden ja seksuaalisuuteen.
2. historiallinen kirjallisuus, Kreikan jumalia ja jumalattaria syntyi ensin kuin roomalainen jumalia ja jumalatar.
3. Venus on identtinen Kreikan esityksiä Afroditen niin kaunis, viettelevä nainen.
4. kirjallisuuden Venuksen lainattiin kirjallisuuden kreikkalaisen mytologian hänen vastaavan vastine, Aphrodite.